kaader filmist

kaader filmist

Thursday, November 8, 2012

Ja kui me elaksime kõik koos?

Film: Et si on vivait tous ensemble? (2011)
Vaatamise põhjus: tore prantsuse film
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Viis kõrges eas lähedast sõpra otsustavad kokku kolida, et vältida vanadekodusse minekut. Kõik nad on väga erineva iseloomu ja harjumustega - selleks, et elu kergem oleks, võetakse ühisesse majja elama ka noor etnoloogiatudeng, kes uurib vananevat rahvastikku. Ootamatult koorub välja mitu noorpõlve saladust, mis panevad sõprade suhted proovile...
Prantsusepärane huumor, shampus ja vein saadavad seda humoorikat draamat, mis näitab positiivselt, kuidas ka meie kõigi elusügis võib olla ilus aastaaeg - kui me vaid oskaksime seda heade sõprade seltsis mõnusalt nautida!
Osades juba küpses eas Jane Fonda, Pierre Richard, Geraldine Chapline, Guy Bedos, Daniel Brühl.

Nii tore prantsuse film, koos väga heade näitlejatega.
Seda pikka blondi meest must king jalas :) pole enam väga ammu kinolinal näinud ja teda oli tõesti armas uuesti näha. Ja Daniel Brühl – ta on ju sakslane, kes on ka inglise keeles filme teinud, Havannas rääkis ta hispaania keeles ja nüüd siis prantsuse keeles – polüglott, muud polegi vaja öelda ja väga armas näitleja.
Jane Fonda – ta on ju kaks aastat vanem kui minu ema kuid ta näeb endiselt nii nooruslik välja. Ning Geraldine Chapline – tibatilluke nagu ta on, oma suurte ketsidega, panna talle veel kõvakübar pähe ja anda jalutuskepp kätte ja ongi täpselt nagu ta isa, nii nunnu.

Ja filmi sisu – niivõrd kurb ja samas sedavõrd positiivne. Väga hea.

No comments:

Post a Comment