kaader filmist

kaader filmist

Thursday, October 29, 2020

O2

Film: O2 (2020)
Hinne: B
Lühikokkuvõte: https://www.imdb.com/title/tt11317654/?ref_=nv_sr_srsg_0  

1939. aasta augusti viimased päevad. Kohe-kohe on puhkemas Teine maailmasõda ja just neil kriitilistel hetkedel langeb Eesti nõukogudevastase luure juht salamõrva ohvriks. Selgub, et meie salateenistuses tegutseb äraandja ja tema tabamine tehakse ülesandeks luureohvitser Feliks Kangurile (Priit Võigemast). Samal ajal jõuab luurajateni info, et Stalin ja Hitler on sõlminud Eestit puudutava salakokkuleppe. Olukorda ei muuda lihtsamaks ka Feliksit painav saladus, mille keskmes on kahe aasta tagune kirglik armusuhe.
History, Thriller 

See ajalooline spioonifilm, mis võiks olla üleliia poliitiline on tegelikult suurepärane mitmekihiline poliitiline spioonilugu, kus mängitakse topeltmängu mitmes keeles Tallinna vanalinna ja kesklinna tänavatel. 

Kui pilti mitte liiga tähelepanelikult jälgida, siis jäävad imelikud vead ilmselt tähele panemata, sest tegelikult on lugu ju huvitav ja peaks kogu su tähelepanu endale tõmbama, et ei oleks aega jälgida asju, mis on kogemata kaamera ette jäänud ja mida pole lõpptöötluses ära kustutatud või parandatud.

Hea mitmekihiline spioonifilm, heade näitlejatega. 


No comments:

Post a Comment