kaader filmist

kaader filmist

Thursday, October 22, 2020

Enola Holmes

Film: Enola Holmes (2020)
Hinne: B+
Inglismaa, aasta 1884 - maailm on muutumise äärel. Oma kuueteistkümnenda sünnipäeva hommikul ärkab Enola Holmes (Millie Bobby Brown) ja avastab, et ta ema (Helena Bonham Carter) on kadunud, kuid ta on jätnud endast maha valiku kingitusi, mis ei sisalda siiski ühtki täpsemat vihjet, kuhu või miks ta kaduda võis. Enola lapsepõlv on olnud võrdlemisi vabameelne, kuid nüüd on ta jäetud oma vendade Sherloki (Henry Cavill) ja Mycrofti (Sam Claflin) kasvatada, kes saadavad ta koheselt kooli, et temast kasvatataks “korralik” neiu. Enola ei soovi järgida oma vendade soove, seega ta põgeneb, et minna Londonisse ema otsima. Oma teekonnal puutub ta kokku noore põgeneva Lordiga (Louise Partridge), ja noormeest ümbritsev saladust muudab Enola oma kuulsa venna “konkurendiks” lahendades noormeest ümbritseva saladuse ja konspiratsiooni, mis ähvardab ajaloo kulgu pidurdada.
Adventure, Mystery, Humor, Drama

Pole ju mingi saladus, et kui filmis (sarjas) lööb kaasa Henry Cavill, siis ma seda ka vaatan ja kiidan (kui ikka on kiitust väärt :))

Aga, see huvitav YA uusversioon Sherlock Holmesi loost on ju tegelikult päris hea, selline hoogne ja humoorikas lugu. Ja ka näitlejad on väga head valitud. Kes siis ei tahaks, et Sam ja Henry nende vennad võiksid olla? :D

See on hea film siia filmivaesesse aastasse!





No comments:

Post a Comment