kaader filmist

kaader filmist

Monday, December 30, 2019

Star Wars: Skywalkeri tõus


Film: Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker (2019)
Hinne: C
Lühikokkuvõte: Keegi pole kunagi päriselt kadunud...

Rey (Daisy Ridley) teekond jätkub ning varem või hiljem tuleb tal seista vastamisi nii Kylo Reni (Adam Driver) kui ka ühe veelgi vägevama vastasega.

Kauaoodatud kosmoseseiklus "Star Wars: Skywalkeri tõus" on üheksas peatükk saagast, mis algas enam kui nelja aastakümne eest ning mis praeguse filmiga ka lõpule jõuab. Enne seda aga jõuavad sündida uued legendid ning maha tuleb pidada veel viimane lahing vabaduse nimel.

Saaga küll lõpeb, kuid lugu ise elab igavesti..
Action Adventure, Fantasy,

Järjekordne „viimane“ osa, kuni järgmise korrani :).

Mis siis seekordse loo kohta öelda – noh jah, päris hea oli ju, kuid samas oli siin ka asju, mis häirisid, aga see on minu kiiks ja kõik ei peagi kõigile meeldima. Aga no kuulge, kuid see planeet, mille ümber oli see megasuur laevastik, asus kuskil musta augu taga otsas, siis kuidas said  neid põlevaid laevu näha nende planeetide elukad, kes seal isegi ligilähedal ei olnud??? Ja mis see lõpp siis oli? Kas see pidi tähendama, et Rey oli Leia ja Luke laps või kauge sugulane või …? Ja kui enamasti tähendab inimese või mõne muu elusolendi jaoks kosmoses jalutamine ilma skafandri või muu sarnase kaitsevahendita hetkelist külmumist või plahvatamist, siis siin filmis jalutavad nad mööda laevakülgi ringi nagu õiged mehed kunagi või siis hüppavad mööduva laeva peale nagu oleks tegu mööduva taksoga. Nagu ma ütlesin, minu kiiksud.

Lugu oli ju hea ja visuaal oli VÕIMAS. Vist peab teist korda veel vaatama, sest mõni asi toimus nii kiiresti, et jäi vist midagi kahe silma vahele, 3D prillide taha kinni.

Igatahes parem kui eelmised kolm osa.

No comments:

Post a Comment