kaader filmist

kaader filmist

Thursday, February 14, 2019

Ralf lõhub interneti


Film: Ralph Breaks the Internet (2018)
Hinne: B
Lühikokkuvõte: Parimad sõbrad Lammutaja Ralf ning Vanilla Suhkrusai elavad rõõmsalt ühes väikeses mängudesaalis, veetes pikki päevi oma automaatides mänge mängides (ehk tööl käies) ning pärast saali uste sulgemist teiste omasugustega lõbusalt aega veetes. Paraku juhtub aga Vanilla mänguga "Suhkrulaks" väike äpardus ning kui puuduvat osa ei õnnestu hankida, ootab mängu varuosadeks lammutamine. Selle vältimiseks otsustavad Ralf ja Vanilla põrutada tohutusse internetti. Miski koduses saalis kogetu pole neid aga ette valmistanud selleks, mis neid seal ootab.
Family, Adventure, Humor

Wow, ma ei teadnudki, et Disney oma on ka Marveli Tasujad :O

See oli ikka üks ÜLIMALT suur reklaami film – Amzon, IMPD, Google, Pinterest, Ebuy … ja ka väga humoorikas ja kiire film. Mis mulje võiks sellest lastele jääda? Tehke lolle naljakaid videosid ja teist saavad netimiljonärid? Ja kõik printsessid rääkisid oma häältega :D

Hea meelelahutus nii täiskasvanutele kui ka lastele … KUID, kui film lõppeb oodake ära ka need osad, mida te olete juba treileris näinud … JA siis olge veel edasi rahulikult saalis, sest kui tiitrid läbi saavad on veel üks üllatus tantsunumber … :D.

Hea meelelahutus ja palju „peidetud“ reklaami :D

Ning Stan Lee :D

No comments:

Post a Comment