kaader filmist

kaader filmist

Wednesday, July 18, 2018

Miss Stevens


Film: Miss Stevens (2016)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Kui preili Stevens viib oma kolm õpilast – Billy, Margoti ja Sami – nädalavahetusel toimuvale draama võistlusele, saab ta aru, et täiskasvanuks saamise lood ei käi vaid teismelisete kohta. See lugu kõnnib õhkõrnal joonel täiskasvanuks olemise ja lapseks olemise vahel ja keskendub hetkedele, kui mõistame et me võime olla vabalt ainukesed täiskasvanud ruumis ja mis saab siis, kui sa mõistad, et sa polegi see keda arvasid end olevat.
Comedy, Drama,

Preili Stevens on omamoodi tüüpiline Hollywoodi roadtrip ja coming of age lugu, kus õpetajale, preili Stevensile (Lily Rabe) antakse ülesanne minna kaasa koos kolme ülimalt aktiivse õpilasega, kes soovivad minna draamavõistlusele, et võita kooli draamaprogrammi jaoks puudu olev raha. Ta pole sellest reisist huvitatud, kuid sellest sõltub ta töökoht.
Billy (Timothée Chalamet) on andekas kuid äärmiselt agressiivne ja tujukas nooruk. Margot (Lili Reinhart) on aktiivne, kõigi lemmik ja rikkast perest pärit õpilane. Sam (Anthony Quintal) on loomulikult see õrn meeshing, kes igatseb lavale, et ennast väljendada.

Ja nii need kolm erinevat inimest siis ühes autos istuvadki ja iial ei ta kuna see tasakesi tiksuv pomm võib plahvatada, sest neil kõigil on oma eesmärk selle võistlusega ja see eesmärk ei pruugi sugugi olla seotud näitlemisega. Täiskasvanud olla on raske, lapsed ei jõua seda aega ära oodata ja täiskasvanud tahavad tagasi aega kui teised nende eest vastutasid ja otsustasid. Kodust kaugel olles laavad lõkkele tunded, mida kodus näidata ei saaks, tehakse asju, mis tavaliselt pahandused kaela tooks ja mõistetakse asju, mis tavalises keskkonnas märkamata jääks. Täiskasvanuga rääkimisest on kasu, kuid ka täiskasvanul on kasu lastega rääkimisest. Kõik siin elus ei ole vaid must või valge ja teatud vanuse ületanuna ei pea me olema vaid täiskasvanud.

Hea meelelahutus, mis annab ka natuke mõtlemisainet.

No comments:

Post a Comment