kaader filmist

kaader filmist

Wednesday, July 18, 2018

Sipelgamees ja Vapsik


Film: Ant-Man and the Wasp (2018)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Pärast kahe aasta eest asetleidnud konflikti, mis lõhetas superkangelaste read, kui Raudmehe ja Kapten Ameerika ümber moodustusid eraldi leerid, peab Scott Lang (Paul Rudd) vastutama oma valikute eest nii superkangelase kui isana. Ta püüab vahelduva eluga saada tasakaalu oma koduse elu ning kohustused Sipelgamehena. See aga pole sugugi lihtne, kui Scottiga võtavad üle pika aja ühendust Hope van Dyne (Evangeline Lilly) and dr Hank Pym (Michael Douglas). Neil on väga pakiline missioon. Scott peab uuesti rüü selga tõmbama, et aidata sõpradel lahendada minevikust esile kerkinud ohtlik mõistatus.
Action, Adventure, MARVEL

Oh jeerum, neid Marveli filme on juba nii palju ja nad on omavahel juba nii segamini minemas, et näiteks mina ei mäletanud, kuna ma viimati Sipelgameest nägin (kui just mitte arvestada tema esimest filmi) aga vist ta ikka oli kaasa löömas ka mingises vahepealses filmis, kus nad Saksamaal olid (vist oli see talvesõduri film), mille tagajärjel ta kaheks aastaks koduaresti pandi, kus ta loomulikult on loonud oma turvafirma, mida välismaailma jaoks veab tema verbaalset düsenteeriat põdev sõber Luis ja ta kallis tütar käib tema juures mängimas kõige fantaasiarohkemaid mänge mida ühes kitsukeses San Francisco majas mängida saab.

Nagu ikka, kui filmi juba tehti, siis ei saa see olla sellest kuidas ta viimased kolm päeva rahulikult oma koduarestis veedab, vaid tuleb ta ikka juba ennem kodust välja lükata.

Hea humoorikas ja tempokas lugu ja Marveli filmid olidki siiani suutnud end San Francisco lammutamisest hoiduda, seega sai seda nüüd siis Sipelgamees koos Vapsikuga teha. Aga vot ma ei saanud aru, miks pidi sügaval mikrokosmoses olev Janet Van Dyne (Michelle Pfiffer) olema riides nagu Tähesõdade tegelane ja kui nad madistasid seal Varjuga ja ehitasid uue masina, millega süvakosmusesse minna, kuidas nad siis polnud midagi kuulnud millega Tasujad silmitsi on ja kuidas Thanos neile kedagi järgi ei saatnud ….

Aga igatahes, kui Scott on juba kord oma jõududega sealt kõige sügavamast põhjast välja tulnud, siis tuleb ta ka seekord, sest ilmselgelt on teda ja sealt kogutud vaja Igaviku sõja lõpplahenduses.
Ükskord kui kõik filmid on valmis, peaks nad kõik järjest alates esimesest Raudmehest uuesti üle vaatama :). 

1 comment:

  1. Olen nõus, et need peaks kunagi kõik uuesti vaatama ja teoorias oleks isegi hea kui nö aset leidmise kronoloogilises järjekorras, mitte filmide järgi. Sinna veel lisada kõik vanad x-mehed jms :D

    ReplyDelete