kaader filmist

kaader filmist

Wednesday, July 18, 2018

Set It Up


Film: Seti It Up (2018)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Kaks noort assistenti, New Yorgis, saavad aru, et nad saaksid oma elu palju kergemaks teha, kui nad korraldavad oma kahele workahoolikust ülemusele kohtingu. Korraldades oma ülemustele seda romantilist lõksu, mõistavad nad, et nende endigi vahel võib olla palju rohkemat kui lihtsalt soov saada töövaba õhtut.
Romance, Comedy,

See oli ka selline tüüpiline Hollywoodi lugu, mida ikka iga natukese aja järel uuesti tehakse, uute näitlejatega ja uues linnas. 

Seekordse loo kangelanna on Harper (Zoey Deutch), kelle ülemuseks on Kristen (Lucy Liu), kes on spordi uudiste lehekülje peatoimetaja, kes alustab iga päeva karjudes ruuporisse „Mis teil uudist on!!“ ja kes hoiab Harperit tööl kasvõi öö läbi, kui tal halb tuju on, kuid Harper peab teda kannatama, sest ka tama tahab saada spordireporteriks ja kõike mida ta vajab on ühte võimalust kirjutada näidisartiklit. 

Loo kangelane on Charlie (Glen Powell) kelle ülemus Rick (Taye Diggs) on ambitsioonikas riskifondi juht, kes võib ka väiksema asja peale plahvatada nii, et tema kontori mööblist jäävad järele vaid ribalad ja kui Charlie pole tema käsutuses 24/7, siis pole tal lootustki saada temalt soovituskirja, et ise riskifondidega tegelema hakata.

Me kaks kangelast kohtuvad, kui Harper läheb Kristenile tellitud toidule vastu ja tal pole sularaha, et maksta, seega kasutab Charlie ära oma rasket hetke, kui tal polnud Rickile toitu tellitud, kuid ilma selleta ta kontorisse tagasi minna ei tohi ja tal on sularaha. Nad jagavad tellitud toidu pooleks ja nii on mõlemad „õnnelikud“ vähemalt selleks  õhtuks. Juhuse tahtel kohtuvad nad paar korda veel ja hakkavad rääkima ja ühtäkki nad mõistavad, et nende ülemused veedavad tööl nii palju aega vaid selle pärast, et neil pole kedagi kodus ootamas, kelle juurde rutata. Seega, on ju ainult üks võimalus – need kaks „orjapidajat“ peavad romantilisele õhtusöögile minema. Ja nagu ikka, loomulikult tekib kahe ülemuse vahel kohe instalove ja assistendid saavad lõpuks varakult koju minna ja oma elukaaslastega koos olla ja üheskoos sõbra kihluspeol end täis juua ja siis pitsat süües aknast sisse ronida. Ja see poleks ju Hollywoodi film kui nende vahel säde ei tekiks.

Aga kui on suur instalove, siis on ka loomulikult suur esimene tüli, millele järgneb veelgi suurem abieluettepanek ja pulmaplaanid, kuid Rick ei saa endiselt päris lahti oma endisest abikaasast ja Kristen vallandab Harperi, kuna tema selle kõik korraldanud on.

Nagu ikka järgneb voodis jäätise söömine, enesehaletsus, siis sõbranna saabumine, dušši alla lükkamine ja ammu lubatud artikli kirjutamine, millele järgneb nagu ikka uus taasleidmine, nii töötja/alluva suhtes kui ka endiste konspiraatorite vahel.

Selline tore reedene romcom.

No comments:

Post a Comment