kaader filmist

kaader filmist

Friday, May 18, 2018

Valmistub esimene mängija


Film: Ready Player One (2018)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Film leiab aset aastal 2045, kui maailm on kaose ja kokkuvarisemise äärel. Lunastust leitakse geniaalse ja ekstsentrilise James Halliday (Mark Rylance) loodud kallist virtuaalreaalsuse universumist OASIS-est. Kui Halliday sureb, jätab ta kogu oma üüratu varanduse esimesele, kes leiab kuhugi OASIS-esse peidetud digitaalse lihavõttemuna. Nii saabki alguse kogu maailma haarav võistlus. Kui osalema asub ebatõenäoline kangelane Wade Watts (Tye Sheridan), ootab teda kaelamurdev ja tegelikkust moonutav aardejaht müstikat, avastusi ja ohte täis fantastilises universumis.
Action, Adventure

See oli üks suurepärane meeldetuletus minevikust. Mängud, filmid, muusika … kui teist korda vaadata siis juba pult käes, et saaks pausile panna või tagasi kerida ja uuesti vaadata ja iga kord kui vaatad leiad taas kedagi midagi, mida sa ju tead ja mida enne tähele ei pannud.
 
Ma tean, et see film on tehtud raamatu järgi, kuid ma pole seda veel lugenud ja ma ei kujuta ka ette, kuidas saaks raamatusse tuua kõiki neid väikesid noogutusi poppkultuurile millega mina üles kasvasin, sest filmilinal on seda niipalju kergem teha ja kuidas kõigest sellest ajaloolisest tagasivaatest peaks aru saama tänapäeva teismelised, kellele see raamat on suunatud, kuid kes isegi ei pruugi teada mis on analoogtelefon või kuidas me ilma google mapsita midagi üles leidsime, või kuidas me üldse oma küsimustele vastused saime kui meil googlet polnud... :)
 
Igatahes tore tempokas põnevusfilm/multikas.

No comments:

Post a Comment