kaader filmist

kaader filmist

Friday, May 18, 2018

Tasujad: Igaviku sõda


Film: Avengers: Infinity War (2018)
Hinne: A
Sisukokkuvõte: Tasujad jätkavad maailma kaitsmist ohtude eest, mis üksikutel kangelastel üle jõu käiks. Nüüd on kosmose varjude seast kerkinud esile uus oht: Thanos. Üle galaktika kurikuulus despoot, kelle eesmärgiks on saada enda valdusesse kõik kuus Igavikukivi, et moonutada nende väge kasutades kogu universum oma tahte alla. Kõik, mille nimel Tasujad on eales võidelnud, on toonud sellesse hetke ning meie maailma saatus pole olnud kunagi suurema küsimärgi all.
Adventure, Action, Fantasy, MARVEL

Ok, selle filmi esilinastus oli juba ammu ja igasuguseid vaatajarekordeid on nad ka juba mitmekordselt purustanud, seega ei ole ju enam hullu kui rääkida lõpust ja fantaseerida järgmise osa kohta.

Et siis, Thanos (tuntud ka kui Cable :)) on otsimas oma viit võimukivi ja jõuab oma otsingutel lõpuks maale, kus ta kogub kokku kõik veel puuduvad kivid, nagu võtaks komme laste käest, hävitab universumi ja istub oma uberiku trepile, et vaadata õhates loojangusse. Osad me kuulsad kangelased haihtuvad, osad jäävad alles, kuid see ei ole ju veel lõpp, sest järgmine osa tuleb ka, see oli ju alles Igaviku sõda I osa.

Keda me siis võiksime II osas näha? Keda polnud selles osas, või kes ei kasutanud oma võimeid Josh Brolini vastu. Kuidas oleks sellega kui Pepper Potts(Hotts) saab taas oma võimeid kasutada? Ja siis tuleb ju enne järgmist filmi veel uus lugu Sipelgast ja Herilasest ja Venom, ja Captain Marvel ja Deeadpool on korduvalt soovi avaldanud kuuluda kuhugi (seda siis veel enne kui ta lõi X-Force :), koos Calbega, äkki …) ja siis veel mõningad kangelased ja pahalased, kes võivad ju ühineda, et Thanose vastu võidelda. Ja mida nägi dr. Strange oma ühes tulevikus, et ta nõustus oma kivi käest andma? Ja nagu needus, ei olnud seekord ka ühtegi teaserit filmi lõpus peale tiitreid :(.

Aga üks kuradima hea seiklus oli ta küll ja nii palju uusi tegelasi … aga endiselt lähevad üksteise vastu sõtta kuulipildujad ja odad, mis siis üllatuslikult hakkavad laserikiiri pilduma. Ja milline girlpower on mängu toodud!!!!

Järgmine osa palun!!!!

1 comment:

  1. Just käisin kinos vaatamas seda ja vähemalt Soomes kinos täiesti viimaseid tiitreid tuli küll väike teaser :)

    ReplyDelete