kaader filmist

kaader filmist

Tuesday, August 8, 2017

Everybody Loves Somebody



Film: Everybody Loves Somebody (2017)
Hinne: B+
Sisukokkuvõte: Väljaspoole paistab nagu oleks Clara Barronil olemas kõik mida tahta: hea töö günekoloogina, suurepärane maja LA’s ning armastav perekond. Kuid on üks asi, mida Clara veel korda pole saanud, ning see on tema armuelu. Survestatuna pere Mehhikos toimuvate pulmade poolt, palub Clara oma töökaaslasel esineda tema poisssõbrana eelolevatel nädalavahetuse pidustustel, kuid teda tabab üllatus, kui pulma ilmub ka ta endine poisssõber (pere lemmik) kes on tema elust olnud kadunud viimased kaheksa aastat. Clara peab valima, kas ta läheb tagasi tuntud mineviku juurde või avab oma südame uuele ning tundmatule tulevikule.
RomCom

Igaüks armastab kedagi on tore tüüpiline RomCom, kus asendus poisssõber avab kangelanna silmad ning lõpukaadrites näeb neid õnnelikult suudlemas. Ja ma ei rikkunud selle etteütlemisega teie filmikogemust sest seda lõppu teadsite te nagunii juba ette, ilma et mina oleks seda teile öelnud :).

Kuid mida te ei tea, on see kuidas sellest üsnagi küünilisest ja armastusse mitte uskujast Clarast, saab see, kes julgeb lõpuks riskida.

Clara näeb armastust iga päev – ta oma vanemad, kes on koos elanud nelikümmend aastat ja lõpuks abielluvad, ta õde, kes on õnnelikus abielus hispaaniakeelt mitte oskava ameeriklasega, ning siis kõik tema patsiendid, kes tulevad tema juurde enamasti üheskoos, et teha esimesi beebipilte, või siis koos oma vanematega ja räägivad ülivõrdes oma elukaaslastest/abikaasadest. Kuigi ta tahaks samasugust suhet nagu ta vanematel, ei usu ta siiski kõiki neid õnnelikke suhteid, sest ta näeb ka õnnetuid suhteid oma tööl, ja pärast tööd lõõgastudes, korjab ta baaridest üles igasuguseid isaseid, kes järgmisel päeval minevikku kaovad. Ta on haiget saanud suhtes, mis oli kestnud pea kogu ta elu, kuid katkes äkki, kui ta poisssõber teatas, et ta läheb koos Piirideta arstidega mööda maailma reisima.

Nüüd, kui ta vanemate pulm on kohe toimumas, peab ta kaaslase leidma, soovitatavalt kena mehhiko poisi, kuid võtab kaasa hoopis noormehe, Asher, haigla lasteosakonnast, kes on Austraaliast ning kellele nad leiutavad „mehhiklasest vanaema“.

Kõik on tore, kuni pulma ilmub Clara ex – Daniel. Clara emotsioonid on segamini ja ta ei tea mida teha. Seega läheb ta Asheriga pärast pidu tagasi koju.

Tagasi LA’s keeldub Clara esialgu Asheriga välja tõelisele kohtingule minemast, kuid siis kui Asher kord ta pärast üht järjekordset purjutamist koju viib, võtavad nad hommikul tõsisema „suhtlemise“ üles. Seda siis seniks kuni Clara läheb vanematekoju mängude nädalavahetuseks, kuhu ta Asherit kaasa ei võta, kuid kohale jõudes avastab ta, et perega koos on ka Daniel.

Pikk nädalavahetus, palju juttu, ühine koos lõbutsemine … asi läheb natuke käest ära ja Clara on taas segaduses. Ta helistab ruttu Danielile, et too talle ja Danielile puhvriks vahele tuleks, kuid Daniel ei vasta, seega läheb ta talle LA’sse järgi ja ühtlasi võtab ka ühe oma patsientidest vastu.

Liimist lahti nagu Clara on, ütleb ta oma klientidele näkku selle, mida ta tavaliselt enda teada on hoidnud, kui näeb oma kabinetis paari, kes koos lapsi ei peaks muretsema, ta ei ole ka Asheri vastu aus ja õiglane, ning järgmisel hommikul ütleb Asher talle, mida ta asjast tegelikult arvab. Kui Clara ka veel oma õele ütleb, mida ta tema abielust arvab, siis on ta hammustanud juba liiga palju lähedasi inimesi.

Kui ta siis rahulikult kõige üle järele mõtleb ja Danieliga kõik korralikult sirgeks räägib ja kõigi solvatute käest vabandust palub, jääb tal veel vaid üks inimene, kellelt on vaja vabandust paluda ja kelle usaldust taas võita.

Tore romcom igatahes. Ja head näitlejad, eriti peategelane Clara, keda mängib Karla Souza, kes on televaatajatele ilmselt tuttav tänu sarjale Kuidas mõrvast puhtalt pääseda.

No comments:

Post a Comment