kaader filmist

kaader filmist

Friday, May 5, 2017

Päästik põhja


Film: Free Fire (2016) 
Hinne: B 
Sisukokkuvõte: Lugu räägib relvatehingust 1970. aastal ühes Bostoni mahajäetud laohoones. Kaks IRA liiget Chris (Cillian Murphy, Inception) ja Frank (Michael Smiley, Kill List) ilmuvad kohale suure veokiga, et osta relvi Vernonilt (Sharlto Copley, District 9), emotsionaalselt ebastabiilselt Rodeesia ettevõtjalt, kel ärritav komme alatasa enesekeskseid relvakaubanduse teemalisi õpetlikke sõnamänge pilduda. Verniga kaasas on tema nutikas äripartner Martin (Babou Ceesay, Eye In The Sky) ning Ameerika poolne vahendaja Ord (Armie Hammer, The Man From U.N.C.L.E.), kes on oma eriala kohta üllatavalt sõbralik mees. Kogu Iirlaste kaubatehingu on aga korraldanud salapärane naine Justine (Brie Larson; Kong: Skull Island), keda alahindavad kõik asjaosalised. Mõistagi ei kulge tehing sugugi plaanipäraselt, sest asjameeste hiljutised eraelulised seigad ruineerivad ärisuhted ja koos isiklike solvangutega hakkavad peagi lendama ka tinavalangud. Kes on kelle poolt ja kelle huvisid on rikutud, tuleb terasel vaatajal endal välja nuputada. 
Action, Comedy

Päästik põhja on film kus ei tulistata ühtegi pauku vaid esimese 15 minuti jooksul, kuid pärast seda … õlahaavad, jalahaavad, pidev prügi sees roomamine, peagi nopitakse nad kõik ükshaaval, pluss salapärased palgatud musklid. 

Minu jaoks oli see üks üdini absurdne komöödia, mis on üle vindi keetatud ja siis veel kaks tiiru peale tehtud. Kuid mis põhiline, vaatamata suhteliselt väikesele eelarvele on siiski väga head näitlejad mängima saadud ja need näitlejad teevad ka väga head mängu!

Mulle meeldis! Üks naine ja palju kuule :D

No comments:

Post a Comment