kaader filmist

kaader filmist

Friday, June 19, 2015

Gasellid



Film: Les Gazelles (2014)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Marie ja Eric on olnud koos alates tudengipõlvest. 14 aastat pärast nende esimest suudlust otsustavad nad osta koos korteri, kuid kohe pärast lepingu allkirjastamist hakkab Marie kahtlema nii selles otsuses kui ka kooselus. Pärast kiiret ja emotsionaalset otsust jätta senine elu sinnapaika, proovib Marie meelde tuletada, mida tähendab elu vallalisena. On see vabadus ja nauding või midagi veel. Tänu kolleeg Sandrale ja tema sõbrannadele suudab Marie uues olukorras hakkama saada, muutub tugevamaks ja saab aru, et pole tähtis, kas elada üksi või kellegagi koos. Tähtis on osata olla õnnelik.
Comedy,

Mis siis öelda selle vägagi prantsasliku naisteka/roppkomöödia kohta? Seda et prantslased on hullud :), nii naised kui mehed. Põhiline on olla vaba ja purjus ja häälekas ja õnnelik oma õndsas uimas/õnnetuses. Vahet ei ole kui vana sa oled, kuid sa oskad selja keerata sellele, mis sind õnnetuks teeb, siis pärast ohjeldamatut joomist ja juhusliku seksi ning sellele järgnevat masendust, saab sinust lõpuks see tugev isiksus, kes sa tegelikult oled ja oskad ka aidata teisi samasuguseid, kes jõlguvad kohver näpuotsas mööda öist Pariisi, kui nad on oma mitterahuldavast suhtest lihtsalt välja astunud. Ning kui mehed ongi need, kes kardavad naisi, kardavad muutusi, elavad oma kunagise kuulsuse juba ammu kustunud säras, siis sõbrannad on alati need, kelle juurde saad tagasi minna, vabandada oma viimati vihaga öeldud inetuste pärast ning taas leida endale kaaslased pidutsemisele/spordile/lantimisele.

Elagu naised ja uimastavad joogid ning kui põhja jõuate, siis ärge tõmmake end kägarasse et end tühjaks nutta, vaid vajutage jalad vastu maad ja lükake end taas üles, sest põhjast pole muud teed kui vaid üles. 

NB! Esimene mees kelle te leiate pärast põrgust pääsemist, pole teie tulevase õnne võti, ta on vaid see kellega te oma „maitsemeeled“ puhastate, et oma minevikku unustada ja uue pilguga tulevikku vaadata, sest ei või iial teada, kelle või mille te leiate :).


No comments:

Post a Comment