kaader filmist

kaader filmist

Saturday, February 28, 2015

The Loft

Film: The Loft (2015)
Hinne: C+
Filmi lühikokkuvõte: Viis abielus sõpra jagavad linnas salajas katusekorterit – kohta kuhu nad saavad viia oma salaarmukesi ning ellu viia oma salajasi fantaasiaid. Kuid nende fantaasia muutub õudusunenäoks kui nad avastavad korterist tundmatu naise surnukeha ning mõistavad et keegi nende grupist peab olema selle surmaga seotud.
Thriller

Korter on üks päris andekas kriminaalne triller.

Viis sõpra – arhitekt (kes on selle kortermaja autor), psühholoog, kinnisvaraarendajad ja arst – ei ole keegi oma abikaasadega päris õnnelikud. Kuid kuidas sa armukest pead, kui arved ja krediitkaardi väljavõtted võivad sind reeta. Seega, kui tekib võimalus kasutada salaja korterit, haaravad neli neist kiiresti võimalusest, ning peagi liitub ka viies selle eksklusiivse klubiga.

Aasta hiljem astub üks neist hommikul korterisse ... ja leiab voodist alasti verise käeraudadega aknavõre külge aheldatud naisterahva. Peagi jõuavad kohale ka teised kolm sõpra. Kes oli korteris eelmine õhtu? Kes tunneb surnud? Kes tahaks neid sisse mässida? Kes saaks veel korterisse peale nende, kui vaid neil on võtmed? Kes pani korteri müüki hukkunu nime all? Kes kirjutas voodipeadsisse vigase ladinakeelse hoiatuse? Kes naise tappis? Kellel oli selleks põhjus? Kes valetab kõige rohkem ja kes mängib kaksik/kolmi/nelik mängu?

Vaatajatele pakutakse mitmeid võimalikke süüdlasi läbi kogu filmi, kuid lõpptulemus oli vähemalt mulle küll üllatav.

Hea film, hea lugu, kuid kahjuks ei meeldinud mulle kõik näitlejad kes siin filmis kaasa löövad.

James Marsden on üks parimatest. Karl Urban (Star Trek) ja Wentworth Miller (Prisonbreak) on head. Matthias Schoenaerts (Rust and Bone, The Drop) on sama nimelise filmi Belgia versioonis ilmselt mänginud sama rolli :), tema oli huvitav. Kuid kes mulle tõsiselt vastu hakkas oli Eric Stoenstreet (Modern Family) ja kui te teate mis rolli ta Kaasaegses Perekonnas mängib ja nüüd kujutate teda ette ilastava naistemehena, kes on valmis ka oma parima sõbra nooremat õde panema, siis saate aru, kui vale ja sobimatu ta sellesse rolli oli.

Naitse poole pealt lõid selles filmis kaasa Isabel Lucas (Veelausuja), Rachel Taylor (Grey Anatoomia), Rhonda Mitra (The Gates), Kali Rocha (Grey Anatoomia), Valerie Cruz (Off the Map),
Margarita Levieva (Revange) ja Kristin Lehman (The Killing).

Hea film, hea lugu ja kuigi keegi kuskil kommenteeris, et pigem vaadake Hollandlaste versiooni (sama loo on lisaks ameeriklastele filmiks teinud ka Belglased, nagu varem juttu oli, aastal 2008 ja Hollandlased, aastal 2010), meeldis mulle ikkagi ka see film, lihtsalt see üks näitleja, kes ei sobinud sellesse meepotti.




Siin on Hollandi filmi näitlejad (mehed piltidega ja naised nimedega) ning Ameerika filmi näitlejad.

No comments:

Post a Comment