kaader filmist

kaader filmist

Wednesday, August 7, 2013

The Lifeguard

Film: The Lifeguard (2013)
Vaatamise põhjus: Kristen Bell ja treiler
Hinne: A
Filmi lühikokkuvõte: Endine kooli priimus Leigh (Kristen Bell) loobub oma ajakirjaniku tööst New Yorgis ning läheb tagasi sinna, kus ta end viimati õnnelikuna tundis – lapsepõlvekoju Connecticuti. Ta hakkab tööle vetelpäästjana ning alustab ohtliku suhet probleemidega teismelisega Little Jasoniga (David Lambert).
Drama

See film on üks vägagi huvitav ja sügav film. Mulle sattus see film täpselt õigel hetkel näppu, sest just samamoodi kui peategelane Leigh end tunneb, tunnen mina end alati umbes sellel ajal iga aasta.

Et siis paar kuud enne kui Leigh 30 täis saab, satub ta masendusse – ta viimane artikkel on korteris elanud tiigrist, kes suri alatoituse, janu ja liikumisvaeguse tõttu; ta salajane poissõber/peatoimetaja kihlub oma väljavalituga (mitte Leigh) – ja ta otsustab tagasi koju minna, et natukeseks oma elust välja astuda.

Kooliaegsed sõbrad, kes endiselt kodulinnas elavad, on samuti natuke puntras oma eludega, mis näivad väliselt ideaalsed, kuid siiski on jäänud midagi puudu selleks, et saavutada seda mida tegelikult tahetakse. Ühiselt püütakse mitte just päris tagasi võita seda kaotatud aega, kuid raputada natuke seda olemasolevat elu. Lisaks sellele suhtlevad nad ka kohalike noortega, kes nagu teismelised ikka on samuti puntras oma eksistentsi raskustega ning püüavad väikelinnast välja rabeleda.
 
Leigh ja Jason aitavad üksteisel omal moel leida mõtet nende ellu, kuni neid tabab nii mõnigi ootamatu löök, mille tulemus jääb vaatajatele endale arvata.

See oli Pöffilik film … hea Pöffilik film!

Krisen Bell on nii fantastiline. Kui muidu on teda nähtud enamasti komöödiates või roppkomöödiates, siis tegelikult on tal ka teine külg, mis on minu arvates palju parem kui senistes filmides nähtud. Ka teised selle filmi näitlejad on väga head.

No comments:

Post a Comment