kaader filmist

kaader filmist

Saturday, August 10, 2013

Percy Jackson: Koletiste meri

Film: Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)

Vaatamise põhjus: olen näinud esimest filmi ja siis Nathan Fillion

Hinne: C

Filmi lühikokkuvõte: Percy Jackson (Logan Lerman, "The Perks of Being a Wallflower", "3.10 to Yuma") ei tunne end kuigi kangelaslikult. Ta päästis küll mõne aasta eest maailma, aga nüüd on see hakanud talle tunduma pigem õnneliku juhusena. Kas tema elus polegi enam ruumi kangelastegudele?

Pärast seda, kui Percy saab teada, et tal on koletisest poolvend, hakkab talle tunduma, et Poseidoni pojaks olemine on pigem needus kui vedamine. Tal pole aga pikalt aega nukrutseda - segavereliste varjupaigaks oleva laagri maagilised piirid hakkavad langema ning salapäraste koletiste hord ähvardab hävitada ainsa paiga, kus iidsete jumalate lapsed on end saanud seni turvaliselt tunda.

Selleks, et päästa pooljumalate varjupaik, peab Percy otsima koos oma sõpradega üles maagilise kuldvillaku. Ohtuderikas teekond viib nad välja Koletiste mere tormistesse lainetesse, mida tavalised inimesed tunnevad kurikuulsa Bermuuda kolmnurga nime all. Neid kimbutavad tuldsülgav mehaaniline härg, kohutavad merekoletised, hiigelsuur kükloop ja mitmed muud ohud. Panused on kõrgemad kui iial varem ning kui Percy ülesandega hakkama ei saa, võib kokku variseda ka Olümpos.

Paranormal, Fantasy, Kids



Deem, ma pole enam ammu näinud nii poliitiliselt korrektset ja surmavaba filmi.



Kui ma arvasin, et esimene film oli konarlik ja nõrk, siis ega teine film palju parem polnud. Need filmid on otsene näide sellest, kuidas tehakse raamatu põhjal filmi, mis eeldab, et sa oled raamatut lugenud ja saad kõikidest imelikest „Elementaarne Watson!“ kohtadest aru ning need kes pole lugenud ... meie kas lepime sellega või lihtsalt ei lähe rohkem selliseid filme vaatama. 

Ja ma ei mõista veel ühte asja. Miks sai Percy film järje? Aasta varem jõudis kinolinadele Cirque du Freak: The Vampire's Assistant, mis oli palju parem film, miks see film järge pole saanud, raamatuid on ju veel piisavalt! Aga see selleks.



Käesolevas filmis mulle nii meeldis see Klaabu, Nipi ja Tige kala koht. Ja Nathan Fillion ... andke talle mõned kavalad vidinad mängida ja ta on on täielikult omas elemendis :).

Lühikokkuvõttes - lastefilm.


No comments:

Post a Comment