kaader filmist

kaader filmist

Thursday, August 15, 2013

Nimekiri

Film: The To Do List (2013)
Vaatamise põhjus: polegi
Hinne: B++
Filmi lühikokkuvõte: NIMEKIRI on terava huumoriga vürtsitatud häbitu komöödia ühest väga erilisest suveprojektist, millega kaasneb palju piinlikke ja tragikoomilisi olukordi. Elukooli järeleaitamiskursus algajatele!
Oivik Brandy Klark tahab enne ülikooliõpingute alustamist kuiviku mainest vabaneda ja koostab nimekirja kõikidest nendest asjadest, mis tal koolitükkide tegemisele pühendudes keskkoolis tegemata jäid. Tubli tuupur teab, et hea plaan on pool võitu ja nii panebki tüdruk suvevaheajaks kokku nimekirja, et sügisel ees ootavaks tudengieluks valmis olla. Keskkooli on läbi, kuldmedal käes... nüüd on viimane aeg end kätte võtta ja kogemusteta nohiku mainest vabaneda!
Hakkaja Brandy otsustab, et kui läheb trumm, siis mingu ka pulgad ning kuna malbel neiul on vastassugupoolega suhtlemisest ettekujutus vaid tänu bioloogiõpikutele saab see nimekiri üsna pikk ja kirju ning sisaldab tegevusi, mis ei ole ühele kombekale neiule kohased, kuid see julge hunt ei löö millegi ees risti ette. Õige pea mõistab Brandy, et nimekirjas linnukeste tegemine käib tal üksinda siiski üle jõu ja nii meelitabki ta endale appi parimad sõbrad, vanema õe ja läbipõlenud ülemuse. Kui see seltskond tahab Brandy nimekirjaga septembriks ühele poole saada, on neil vaja väga palju kujutlusvõimet, loomingulist lähenemist ja eelarvamustevaba mõtlemist.
Comedy,

See on üks igatima naljakas, roppnaljakas õppefilm noortele või siis helge meenutus vanadele (kuigi ma usun, et nii mõnigi asi sealt listist on ka mõnel vanemal kinokülastajal proovimata ;)).

Jah, see on küll roppkomöödia, kuid samas pole ta mõttetu roppkomöödia, vaid täpselt piiri peal balansseeriv.

Film on täis head 80’ndate muusikat ja elutervet nalja.

Ja see lugu iseloomustab seda filmi kohe vägagi :)

No comments:

Post a Comment