kaader filmist

kaader filmist

Thursday, May 31, 2012

Lumivalgeke ja kütt


Film: Snow White and the Huntsman (2012)

Filmi vaatamise põhjus: et võrrelda Peeglike, Peeglikesega
Hinne: C-
Filmi lühikokkuvõte: Eepilises seiklusfilmis "Lumivalgeke ja kütt" mängib Kristen Stewart ("Videviku" saaga) ainsat inimest kogu maal, kes on kaunim kurjast kuningannast (Oscari-võitja Charlize Theron), kes püüab teda seetõttu iga hinna eest hävitada. Julm valitseja ei oska aga aimatagi, et tema võimu ohustav südikas noor naine on asunud liitu sellesama kütiga (Chris Hemsworth, "Thor"), kelle kuninganna Lumivalgekest tapma saatis. Noor Briti staar Sam Claflin ("Kariibi mere piraadid: võõrastel vetel") kehastab prints Williamit, keda on pikka aega paelunud Lumivalgekese ilu.


Ja nüüd on nähtud siis ka see teine versioon Lumivalgekesest.

See versioon oli tumedam – Sõrmuste isand kohtub Videvikuga + printsess Mononoke.
Kristen Steward ei saa ilmselt kunagi välja oma Bella rollist nagu ka Bela Lugosi jääb alati Draculaks. :)

 Sellist klassikalist Lumivalgekest, kes on õrn naisterahvas, kelle kaitsmiseks on vaja 7 pöialpoissi ja printsi ei saa ilmselt enam kunagi näha, kuna maailmapilt naisest on muutunud ning nüüd peab Lumivalgeke ise enda eest võitlema.

Ja kui rääkida printsist siis, kes võis arvata, et „printsi“ rolli astub hoopis kütt. Ja ka prints polnud tegelikult prints, vaid lapsepõlvesõber.  (Kui tahate teada, mis on tühikute all, siis minge kas kinno või tehke sõna aktiivseks :))

Ning ei ole ikka filmimaailmast võtta 14 kääbust. 7 kääbust tegid oma rolle eelmises filmis ja seekord võeti appi filmimaailma võlukunstid, et päkapikkude rolli võiks mängida täiesti keskmist kasvu mehed (1,65-1,78) kuid tegelikult Chris Hemsworthi (1,91) kõrval on ka sellise pikkusega inimesed kääbused :).

Aga jah, see muinasjutt ei lõppenudki HEA lõpuga, kus Lumivalgeke ja prints elavad õnnelikult oma elupäevade lõpuni. Seekord jääb Lumivalgekesele võimalus valida :)!


Ma mõtlesin esialgu, et panen teile siia lõppu kuulamiseks Florence & the Machine loo Breath of Life, mis on filmiga seotud, kuid kuna lugu on võrreldes teiste Florence lugudega nõrk, siis parem jätan panemata.
Kuid ilma lõbusa lõputa ei jää me siiski. Vaadake parem kuidas filmi peategelased loevad E.L. Jamesi raamatut Fifty Shades of Grey :). Mina olen raamatud juba läbi lugenud – noh oli kah, kinky Twilighti spinoff :) ja mis puutub BDSM armastusromaanidesse … olen paremaid lugenud :). Kuid nüüd siis lubatud link: http://entertainment.gather.com/viewArticle.action?articleId=281474981346377

No comments:

Post a Comment