kaader filmist

kaader filmist

Monday, December 26, 2022

Your Christmas or Mine?

Film: Your Christmas or Mine? (2022) Hinne: C Lühikokkuvõte: https://www.imdb.com/title/tt21994906/   

Haley ja James on noored armunud. Nad mõlemad muudavad viimasel hetkel meelt, et nad tahavad üksteist jõulude ajal üllatada, seega otsustavad nad ühineda teisega rongil, mis viib neid koju. Kuid nad on jaamas üksteisest möödunud ja istuvad kallima kodulinna viivas rongis üksi.

Comedy, Family, Romance


Mis on jõulude ajal üldiselt arvates kõige tähtsam? Nagu te seda igast jõululoost, filmist, sarjast, raamatust teate, see on pere. Kuid pered on vägagi erinevad! 


Hayley ja James on noored dramatudengid. Nad on alles paar kuud koos olnud, seega teavad nad üksteisest ainult kõige tähtsamaid asju (kuigi nad usuvad millegipärast, et nad teavad kõike). Kui nad siis jõuludeks koju sõidavad, teavad nad, et see mis neid ees ootab, pole see, millega nad tahaks oma kallimat üllatada. Kuid viimasel hetkel, juba rongis istudes, otsustavad nad oma kallimaga koos nende koju minna, kuid satuvad teise inimese koju üksi ja see mille nad eest leiavad on, kergelt öeldes, šokeeriv.


Jamesi isa on krahv ja ta vihkab jõule ja ta ei tea, et poeg õpib näitlejaks. Haley pere on suur ja lärmakas ja pealetükkiv ja ei tea, et ta on oma kihluse katkestanud. Seega on neil mõlemal saladusi. Nagu ikka sellistes lugudes, võidab jõuluime ja kõik on lõpuks õnnelikud, kuid see kõik on liialt imalalt jõulune ja hollywoodilik, isegi kui on tegu Briti filmiga.

No comments:

Post a Comment