kaader filmist

kaader filmist

Sunday, November 13, 2022

Menüü

Film: The Menu (2022) Hinne: B Lühikokkuvõte: https://www.imdb.com/title/tt9764362/       

Kaks noort reisivad koos ülejäänud külalistega väiksele saarele, et nautida eksklusiivses restoranis vägagi eksklusiivset menüüd, mille on peakokk ekstra neile valmistanud, koos väikeste šokeerivate üllatustega.

Thriller, Comedy, Horror, Pöff


“Menüü” sobib suurepäraselt selliste filmide nagu “Fantasy Island”, “Ready or Not”, “The Hunt” ja kõik teiste selliste lugude hulka, kus kuhugi üksildasse kohta kogutakse kokku inimkonna “halvimad” esindajad või siis kutsuvad need “halvimad esindajad” endi sekka tavainimesed, et nendega siis natuke “nalja” teha.


Kõigil külalistel on põhjus, miks nad sinna on kutsutud, mõni põhjus on tähtsam teine tühisem, kuid nad kõik on kuidagi peakokka solvanud. Kuid selles seltskonnas on üks, kes ei peaks seal tegelikult olema, seega kuhu ta liigitada, kas kööki või söögisaali? Tegelikult pole ju vahet, sest õhtusöögi lõpp on suisa plahvatuslik.


Kuid siiski, kui üks osa toidus läheb valesti, siis rikutakse ka ju terve söök! Aga äkki on siiski võimalik mõni käik siiski päästa, kui lisada mingit muud koostisosa, või muuta midagi küpsetamise ajas või viisis?


See oleks üks igati hurmav kogemus, vaatamata mõne roa toorusastmele või siis teise vürtsisusele, kuid see, et kogu menüü lõpetavad Ameeriklaste lemmikud - juustupurger ja smoorid - rikub kogu naudingu.


Eriline meelelahutus ja suurepärased näitlejad.

No comments:

Post a Comment