kaader filmist

kaader filmist

Friday, February 28, 2020

Guns Akimbo: Surmamängud

Film: Guns Akimbo (2019)
Hinne: C
Lühikokkuvõte: Selles hirmnaljaka musta huumoriga, julmalt vägivaldses ja judinaidtekitavas ulmetrilleris saab nohikust videomängude arendajast (Daniel Radcliffe) järgmine osaleja illegaalses surmavõitluses.

Ajal, kui miljonid inimesed kogu maailmas igapäevaselt e-spordi ülekandeid jälgivad, ei ole keeruline ette kujutada verise spordiga tulevikku nagu Jason Lei Howdeni filmis “Guns Akimbo: Surmamängud”. Videomängude arendaja Miles (Daniel Radcliffe) armastab internetis vaenulikke kommentaare kirjutada. Ühel õhtul purjutades jätab ta provokatiivse pilke illegaalse surmavõitluse, Skizmi otseülekande alla. Vastuseks otsustab kanali looja, maniakaalne Riktor (Ned Dennehy), et sunnib Milesi verises võitluses kätt (või käsi) proovima. Miles leiab ärgates, et tema käte külge on kruvitud püstolid ja et tema esimeseks vastaseks on Skizmi relvahullust staar Nix (Samara Weaving), kes on tema ukse taga.
Comedy, Action

Seda filmi võib järgmiselt iseloomustada - pange kokku kaks 2016 aasta filmi - Hardcore: Raju Henry ja Närvidemäng ja saategi selle filmi. 

Vaadatav ja meelelautuslik. Kuid kahjuks jätkub endiselt kesiste filmide aeg.


No comments:

Post a Comment