kaader filmist

kaader filmist

Thursday, December 28, 2017

Laualuässad 3



Film: Pitch Perfect 3 (2017)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Pärast kolledži lõpetamist on Bellade teed lahku läinud ning kohale jõudnud karm reaalsus – iseseisev elu polegi nii roosiline, kui noored naised lootsid. Leevendamaks igatsust koos olemise ja laulmise vastu võtavad preilid ette turnee Hispaaniasse, et esineda sealviibivatele USA sõduritele. Kohapeal korraldatakse aga võistlus terve plejaadi artistide vahel ning auhinnaks on ühistuur koos kuulsa räppar-produtsendi DJ Khalediga. Bellad saavad demonstreerida oma imelisi hääli, a capella laulmise võlusid ja pidada maha laululahinguid, kuid nende vastastel on lisaks lauluhäälele ka teine relv – muusikainstrumendid. Kumb jääb peale, kas hääled või pillid, selles on küsimus.

Viimasele ühisturneele lisavad ohtralt vürtsi ja särtsu kohtumised seksikate sõduritega ning Aubrey (Anna Camp) ja Paksu Amy (Rebel Wilson) plahvatuslikult keerulised isa-suhted. Filmi peakangelane Beca (Anna Kendrick) peab aga tegema ühe eriti raske valiku..
Music, Comedy

Lauluässade kolmas ja esialgu lubatult ka viimane film.
 
Taas kord on film täis a capella laulmist, tuttavaid laule ja „jalaga perse“ nalju, mis ei lähe sugugi labaseks. Põhimõtteliselt see pooleteist tunnine muusikavideo on täis ilusaid loodusvaateid, häid laule ja häid näitlejaid.

Heatuju film. Vitamiini laks. Täpselt see mis sobib siia sombusesse pühadeaega.

No comments:

Post a Comment