kaader filmist

kaader filmist

Friday, January 5, 2018

Molly mäng

Film: Molly’s Game (2017)
Hinne: A
Sisukokkuvõte Molly Bloom (Jessica Chastain) oli tipptasemel suusataja, kes korraldas kümmekond aastat eriti eksklusiivseid, kõrgete panustega pokkerimänge. Naine arreteeriti keset ööd, kui tema maja olid sisse piiranud 17 automaatrelvadega varustatud FBI agenti. Tema klientide hulka kuulusid Hollywoodi tipud, spordistaarid, ärihiiglased ja naise teadmata ka... vene maffia. Molly ainsaks liitlaseks vallapääsenud tormis oli tema advokaat Charlie Jaffey (Idris Elba), kes mõistis, et selles naises on palju enamat, kui kõmupress paista laseb.
Drama, Criminal, Biography

See on juba täiesti tavaline, et aasta lõpuks peab ikka ekraanidele jõudma ühe majandusbuumi ajal õitsele puhkenud ärigeeniuse lugu tema kõrghetkedest ning sellele järgnenud langusest. Üleeelmine aasta oli Walstreeti hunt, eelmine aasta Suur vale, vahepeal on olnud veel Kuld ja Barry Seal, nüüd siis Molly Bloom. Võrreldes nende varasemate filmidega, on Molly mäng kõige paremini tehtud ja ka peategelane on päriselus kõige paremini oma kurikuulsast elust välja tulnud.
 
Film on tehtud Molly Bloomi raamatu põhjal. Pole midagi öelda, hakkaja naine, kes kasutas ära õiget hetke, kelle edu kadestavad mehed püüdsid teda takistada, kuid kelle isa oli kasvatanud kindlameelseks ning edasipürgivaks inimeseks. Hea lugu, väga head näitlejad.

Kui googeldada Mollyt, siis saab teada rohkem, kes olid need näitlejad ja muusikud ja muud kuulsad tegelased, kellega ta oma mängudes kokku puutus. Samuti saate wikipeediast teada ka, mida tähendas Molly 18 sajandi Inglismaal ja mujalt ajakirjandusest mida ta tähendab praegu Ameerikas.

Hea film!


No comments:

Post a Comment