kaader filmist

kaader filmist

Tuesday, December 27, 2016

Zoom



Film: Zoom (2015)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: See on mitmekihiline lugu koomiksi kunstnikust, kirjanikust ja filmi režissöörist. Nad kõik elavad eraldi reaalsustest, kuid on üksteise lugude autorid
Action, Comedy, Drama,

Zoom oli üks huvitavalt ja absurdselt segane lugu.

Esimesena tutvustatakse vaatajatele Emmat, kunstniku, kelle päevatöö on seksinukkude tehases, kuid vabal ajal joonistab ta oma meesideaalist koomiksit. Tema mees on täiuslik, ta on filmi režissöör, ta on naiste lemmik … kuid siis muutub Emma tema seikluste peale armukadedaks ja ta kustutab temast ära kõige muljetavaldavama kehaosa. Samas laseb Emma endal suurendada oma seni üsnagi lamedat rinda, et ta näeks välja nagu tema koomiksitegelane. Kui ta esialgu on oma valikuga rahul, siis peagi ta mõistab, et on teinud vale valiku, kuid uus operatsioon nõuab uut raha, mida tal ei ole. Seega on vaja plaani.

Teiseks saamegi tuttavaks Edwardiga, filmi režissööriga, kellel on unelmate elu … kuniks mingil imelikul põhjusel ta meheau kahaneb olematuks. Ta püüab igasuguseid viise, kuidas end taas suurendada, käib ka plastilise kirurgi jutul ning viimases hädas ostab endale isegi proteesi, mis esialgu hästi toimib kuid siis … ta on just üle andmas oma viimast filmi ja tal oleks vaja head „mõjutusvanendit“ millega stuudio esindajat veenda, kuid tema parim mõjutusvahend on ju kadunud.

Michelle on brasiillanna, kes on Ameerikasse tulnud modellitööd tegema. Esialgu lähebki kõik hästi, kuid siis hakkab tema agent/poisssõber teda alandama ja „vangis hoidma“, seega Michelle läheb tagasi koju Brasiiliasse, kus ta hakkab raamatut kirjutama, sest ameerikas olles tutvus ta kirjastajaga, kes oleks olnud valmis tema ideedest sündinud raamatut kirjastama.

Ja siis kirjutab Michelle Emma lugu ja Edward filmib Michelle lugu ja Emma joonistab Edwardi lugu – kuid kes siis tegelikult on see, kelle töö ei tohi katkeda, sest kui katkeb, siis kaovad nad kõik kolm.

Kõik kolm lugu on koomilised ja traagilised ja kiired ja kuigi loo algus oli segane ja aeglane, siis lõpp oli vägagi kaasakiskuv ja huvitav. Huvitavalt oli omavahel seotud joonistatud näitlejad ja päris inimesed. Hea film.

No comments:

Post a Comment