kaader filmist

kaader filmist

Friday, December 2, 2016

Üks öö



Film: 1 night (2016)
Hinne: C
Sisukokkuvõte: Bea, murelik teismeline, kohtub oma tasase lapsepõlvesõbra Andyga. Nad saavad nendevahelisest sotsiaalsest lõhest üle ööl peale keskkooli lõpuballi. Kolmekümnendates Elizabeth peab otsustama, kas ta soovib parandada oma suhet Drewga pärast kõiki isiklikke pettumusi. Minevik ja tulevik kohtuvad kui kaks paari uurivad armastuse võimalikust ühel ööl hotellis.
Romance, Drama, YA

Üks öö nagu on ja nagu pole ka teismeliste kasvuraskuste film. Ja samas nagu on ja ei ole ka noore abielupaari kriisi film.

Kaks paari – teismelised, kes pärast lõpuballi visatakse arusaamatuse pärast välja jätkupeolt ning abielupaar, kes on tulnud hotelli meenutama oma esimest „kohtingut“ et võib-olla taas leida usaldus ja armastus.

Bea ja Andy on lapsepõlves palju koos olnud, kui siis lahku kasvanud, kuid Andy on alati kaugelt Bead imetlenud ja kui tal tekib võimalus öös Bea seltsis veeta, siis on ta valmis näitama tüdrukule endast ka seda külge, mida keegi teine ei tea. Üheskoos räägivad nad oma tuleviku plaanidest, lootustest ja pettumustest.

Elizabeth ja Drew on olnud juba aastaid abielus, nad mõlemad on oma tööle pühendunud ja nad on jõudnud punkti, kus Elizabeth ei usalda enam Drew-d, kuna mees on ühel oma tööreisidest talle truudusetu olnud ja Drew ei tea kuidas Elizabethile selgeks teha, et ta armastab naist ja ei taha teda kaotada, ning see üks kõrvalekalle oli tingitud sellest, et nad olid oma töödele pühendudes üksteist unustama hakanud.

Noored tunduvad olevat koopia vanematest, või siis ongi noorte lugu tegelikult vanemate lugu ning nad on tulnud oma nooremaid minasid hoiatama, et see mis sel ööl algab ei pruugi õnnelikult lõppeda …

Film neljast noorest inimesest, kellel kõigil on raskusi nende elu antud hetkel. See üks öö ei lahenda midagi, see üks öö annab võimaluse edasi minna, kas siis koos või eraldi, kuid sellel ühel ööl, saavad nad rääkida sellest, mis hetkel on tähtis.

Hea film, head osatäitjad.

No comments:

Post a Comment