kaader filmist

kaader filmist

Monday, October 12, 2015

Now Add Honey



Film: Now Add Honey (2015)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Kuidas tavalise äärelinna pere elu keeatakse pea peale kui neile tuleb pikaks ajaks küll nende pop-staarist nõbu.
Comedy

See oli üks armas Austraalia kogupere film.

Tüüpiline pere, ema Caroline (suurfirma kinnisvara advokaat), isa Richard (kirjanik) ja kaks tütart Harriet ja Clare. Emal on ka kaks õde, Katie on kohalik loomaarst, kes peab abiellub oma kauaaegse kolleegist poisssõbraga ning teine õde Beth elab Hollywoodis koos oma tütrega Honeyga, kes on populaarse laste filmide ’Monkey Girl’ peakangelanna.

Nüüd siis saabub Beth koos Honeyga Austraaliasse, et seal alustada Honey uue plaadi promo. Caroline teadis seda, kuid ülejäänud pere oli jäetud täielikku teadmatusse ning see üllatus pole kõigile meeldiv. Beth on endaga kaasa võtnud suure koguse valuvaigisteid, kuna ta on  „alles hiljuti“ (loe: kaheksa kuud) teinud läbi silmade kohendamise opi, kuid see ei veena tollitöötajaid ning ta saadetakse trellide taha. Caroline ei lunasta teda sealt otseselt küll välja, kuid ta viiakse üle sundvõõrutusravile, mis tähendab seda et Honey läheb elama oma tädi juurde.

Ja siis läheb kõik mis vähegi minna saab valesti – Caroline kaotab töö, kõmufotograaf teeb poolpajast Clarest pilte, Hoeny lööb külge nii Katie kui Clare poisssõpradele, peagi ülesminev uus Hoeny video on põhimõtteliselt softporno, pereisa Richardil on hilisöiste raamatukirjutamiste asemel hoopis uus kallim tekkinud, kes on viimaseid kuid rase ja Caroline on kogu selle segaduse käidus solvanud ja silma jäänud kuulsale kokale Sebastianile.

Üks lõbus segapundar, mis lõpuks siiski sujuvalt laheneb ja kõik osapooled saavad täpselt seda, mida nad soovivad. Ning paks jänes saab süüa täpselt seda mida ta tahab nii palju kui tahab :).

Tore perefilm.

No comments:

Post a Comment