kaader filmist

kaader filmist

Monday, October 26, 2015

Goodbye to All That



Film: Goodbye to All That (2014)
Hinne: C
Sisukokkuvõte: Ühe mehe abikaasa teavitab oma soovist temast lahutada nõustaja seansi ajal. Mees on tummaks löödud. Järgneva lahusoleku ajal on mehel paar üheöö suhet, ta läheb lapsepõlve suvelaagri kokkutulekule, püüab soojendada suhet oma kunagise armastusega. Lõpuks kui ta abikaasa tuleb talle ette heitma tema uue elustiili üle, tunnistab mees, et nüüdseks ta teab naise truudusetusest, ning naisel pole mingit õigust talle midagi ette heita või olla nende tütrele ainus hea kasvataja.
Comedy, Drama

Üks üsnagi segane lugu.
Otto on korralik pereisa. Ta teeb sporti, käib võistlustel, armastab oma naist ja tütart ja ta on tiba koba, komistades tihti oma jalgade või põlvekõrguste asjade otsa.

Pärast seda kui ta koos tütrega ja sõbraga maamajas aega veetes, ATVga sõites avarii teeb ja jala murrab, jääb ta pikaks ajaks koju. Kui ta juba taas kõnnib ning ka joosta proovib, helistab talle ta abikaasa ning palub temaga kohtuda naise nõustaja juures. Naine ei suuda talle öelda, mida ta soovib, seega teavitab meest naise nõustaja, et naine soovib, et mees välja koliks ja nad lahutavad. Põhjust ei öelda, ükskõik kui palju mees ka küsib, põhjust ta teada ei saagi.

Kui ta on uude majja kolinud, siis asub ta maailmas ringi vaatama (loe: FB’s ringi vaatama). Tema kunagine suvelaagri kaaslane on teda sõbraks kutsunud ja naine on ka lahutatud, seega …. Siis kohtub ta ühe suhete portaali tütarlapsega ja siis teeb ta väljasõidu maamajja ühe neiuga kirikust. Samal ajal püüab ta ka tütrega võimalikult palju koos olla.

See kõik on üsnagi hullumeelne, kuid Otto on endiselt rahulik, tiba koba … kuni ta ex nõuab, et Otto enam ei käik ujumas tema tavalisel ajal, kuna see on tema aeg … ja siis kui ta tuleb talle ette heitma, et nende tütar on kuulnud Ottot kõrvaltoas kellegiga nohistamas ja leidnud autost seksilelu … siis Otto plahvatab, sest ta on leidnud naise FB lehelt põhjuse, miks naine tahtis lahutust ja see polnud mitte miski, mida mees oleks valesti teinud.

Ja siis saabki film läbi – kunagine kallim läheb ilma temata Costa Ricale, tütar tuleb talle ikkagi külla ja Otto on õnnelik.

Imelik film, head näitlejad.

No comments:

Post a Comment