kaader filmist

kaader filmist

Friday, August 28, 2015

#WAYF. Suve viimane pidu



Film: We Are Your Friends (2015)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: #WAYF. Suve viimane pidu on Warner Brosi ja Studiocanali uus film ühest põlvkonnast. See on Max Josephi (MTV Catfish: The TV Show) mängufilmidebüüt ning selles mängivad Zac Efron (Neetud naabrid) Jonny Weaston (Project Almanac), Shiloh Fernandez (Return to Sender), Alex Shaffer (The Lifeguard), Emily Ratajkowski („Entourage. Saatjaskond“) ja Wes Bentley (Näljamängud).

WAYF. Suve viimane pidu räägib sellest, kuidas leida enda häält. Elektroonilise muusika ja Hollywoodi ööelu foonil veedab 23-aastane edasipüüdlik DJ Cole (Efron) oma päevi lapsepõlvesemudega plaane tehes ning öid loo kallal nokitsedes, mis suudaks sütitada kogu maailma. Kõik see muutub, kui ta kohtub karismaatilise, aga elus pettunud vanema DJ Jamesiga (Bentley), kes ta oma tiiva alla võtab. Asjad lähevad keeruliseks, kui Cole hakkab armuma Jamesi palju nooremasse tüdruksõpra Sophiesse (Ratajkowski). Kui Cole’i keelatud suhe üha tugevamaks muutub ning tema sõbrasuhted kannatama hakkavad, peab ta valima armastuse, lojaalsuse ja oma tuleviku vahel.
Drama, Music, Romance

WAYF on suurepärane noortefilm täiskasvanuks saamisest. Kuid täiskasvanuks saamine ei tähenda siin seda, et nad unustavad oma unistused ja asuvad elama tavalist vaikset täiskasvanute elu, ei. Need noored elavad oma hullu elu, saavad kätte oma valusad laksud, hindavad ümber oma senise tegevuse ning siis jätkavad oma unistuste rajal!

Are we ever gonna be better than that? Hea küsimus! Hea film!

No comments:

Post a Comment