kaader filmist

kaader filmist

Friday, August 21, 2015

Koodnimi U.N.C.L.E



Film: Tha Man from U.N.C.L.E (2015)
Hinne: A+++
Sisukokkuvõte: Henry Cavill (“Terasmees”) mängib Napoleon Solot ja Armie Hammer (“Peeglike, Peeglike”) Ilja Kurjakinit Guy Ritchie filmis “Koodnimi U.N.C.L.E.”, mis on uusversioon 1960ndate ülipopulaarsest samanimelisest telesarjast.

Külma sõja kõrgpunktis 1960ndate alguses toimuv “Koodnimi U.N.C.L.E.” keskendub CIA agent Solole ja KGB agent Kurjakinile. Agendid on sunnitud oma ammuse vaenu unustama ja asuma ühisele missioonile, et peatada salapärane rahvusvaheline kuritegelik organisatsioon, mis on otsustanud habrast võimude tasakaalu maailmas tuumarelvade ja tehnoloogia kiire leviku abil destabiliseerida. Paari ainus juhtlõng on haihtunud Saksa teadlase tütar, kelle isa on kuritegelikule organisatsioonile ligipääsu võtmeisik, nii et nad peavad ajaga võidu jooksma, et mees üles leida ja hoida ära ülemaailmne katastroof.

Teistes osades on Alicia Vikander (“Sõjale kaotatud noorus”), Elizabeth Debicki (“Suur Gatsby”), Jared Harris (“Sherlock Holmes: Varjude mäng”) ja Hugh Grant Waverly rollis.
Comedy, Action, Adventure

Lõpuks ongi siis see kauaoodatud uus Guy Richie film kinodes.
Ja mitte üks sekund ka ei tulnud pettuda, et nii kaua pidi ootama, ta oli täielikult seda ootamist väärt!!!

Aga alustagem algusest.
Igaks juhuks, kui te filmi lõpus seda tähele ei pannud, või siis meelde ei jäänud, siis U.N.C.L.E koosneb sõnadest United Network Command for Law and Enforcement. Esimene sari, mille idee andis Ian Fleming jõudis teleekraanidele 22. september 1964 ja seda vändati neli hooaega. Esimesed Solo ja Kurjakin olid Robert Vaughan (A-Team) ja David McCallum (NCIS, dr. Mallard). Vaatasin täna ära selle sarja esimese osa … nii naljakas ja nii Bondilik ja nii oma ajastule sobilik. Kuid Richie versioonile siiski vastu ei saa :).

Ning nüüd siis Richie U.N.C.L.E – see oli nii andekalt naljakas ja nii Richielikult salakaval. Ja näitlejad … Henry, Armie ja Alicia … suurepärane kolmik. Ma küll imestasin, et miks pani Richie inglase mängima ameeriklast ja ameeriklase venelast, kuid ta vastab ise sellele küsimusele vägagi suurepäraselt.
















Ning kui ta ükskord ka Kuningas Arturi filmi valmis saab, siis ma loodan, et ta teeb veel vähemalt ühe osa U.N.C.L.E filmi, kas see saab siis olema The Man from U.N.C.L.E või The Girl from U.N.C.L.E kuid see kolmik, kes oli selles filmis peaks kindlasti taas kord peaosades olema.

See on film mida tasub kindlasti vaatama minna ning kui ta plaadile jõuab, siis ka koju riiulisse muretseda, nagu ka kõik teised Richie filmid! 

Minu jaoks -SELLE SUVE PARIM FILM!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 




 









No comments:

Post a Comment