kaader filmist

kaader filmist

Friday, September 26, 2014

Võtame rahulikult

Film: Playing it Cool / A Many Splintered Thing (2014)
Hinne:
B+

Filmi lühikokkuvõte: Lugu noorest mehest, kes ei usu armastusse, kuni ta kohtab rabavat noort naist tuluüritusel, kus ta end heategijana tutvustab. Selgub, et naisel on juba kallim, kes ei ole vaimustatud mõttest, et ta pruut teistega kohtamas käib. Mees näeb selles väljakutset ning oma veidrate sõprade õhutusel teeskleb ta naisega platoonilist suhet, et temaga kohtuda ning tasapisi ta südant võita.
Rom/Com,


Tahate teada millega Captain America ja Falcon maailma päästmise puhkehetkedel tegelevad? :) Osalevad Rom/Comis :).



Oh jah, kui see film leidis oma koha tulevate filmide nimekirjas Limunaadi Lossis, siis ei leidnud ma seda mitte kuskilt IMPD’st või Youtubist, sest selle nimega film lihtsalt polnud olemas. Kui ma lõpuks jõudsin Lavastaja IMPD leheni ja tema viimane film A Many Splintered Things osutus lühikirjelduse järgi samaks filmiks, siis läks asi juba huvitavaks – kas meile saadetakse see film proovivaatamiseks enne kui Ameerikade mandril ta kinno tuleb? 

Mida iganes, sest tegemist on väga toreda filmiga kirjanikust/stsenaristist, kes ei usu armastusse, kelle süda on ahelsuitsetav sünge kuju, kes oskab väga hästi lugusid rääkida/valetada, kes kuulab teiste lugusid ja kujutab alati ennast ette selle loo peategelasena ja kelle parimad sõbrad on kiiksuga kirjanikud, kellel kõigil on armastusest erinev arusaam ja ...



See on üks üsnagi küüniline rom/com, kus löövad kaasa väga head näitlejad ja nalja jätkub kuhjaga. 
Väga hea rom/com!!


No comments:

Post a Comment