kaader filmist

kaader filmist

Friday, September 12, 2014

Uus algus

Film: Begin Again (2013)
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Gretta (Keira Knightley) ja tema kauaaegne kallim Dave (Adam Levine) on keskkoolist saati koos olnud laulukirjutajad, kes kolivad New Yorki, kui mees saab lepingu suure plaadifirmaga. Aga värske kuulsuse ahvatlused viivad Dave’i peagi õigelt teelt kõrvale ning segaduses ja armastuses pettunud Gretta jääb üksi.

Tema maailm muutub paremaks, kui põlualune plaadifirma produtsent Dan (Mark Ruffalo) East Village’is tema esinemise peale satub ja on silmapilkselt tema andest lummatud. Sellest juhuslikust kohtumisest võrsub võluv portree neid mõlemaid muutvast koostööst, mille taustaks on suvi New York Citys.
Music, Comedy, Drama
 
Tore suhtedraama täis fantastilist muusikat, häid näitlejaid, suurepäraseid linnavaateid ja peeneid nalju.

Näitlejate all mõtlen ma ikka näitlejaid, sest need kes on alustanud lauljatena võiks ikka näitlemise poole pealt piirduda muusikavideote tegemisega, sest midagi suuremat kipub käest ära minema.

Kuid professionaalsed näitlejad nagu Keira Knightley, Mark Ruffalo, Hailee Steinfeld, Catherine Keener olid suurepärased ja James Corden, tema kohta veel palju ei kommenteeri, ennem vaatan ära ta teise muusika filmi One Chance.

Aga vaadake seda pilti siin, see on selles mõttes erakordne, et kogu filmi aja kandis Adam Levine pikakäistega pluuse, et selliseid kaadreid nagu siin pildil on tabatud filmis poleks :)!

Aga tõsiselt, kuigi ma kahtlesin, kuidas Keira laulmisega hakkama saab, kuid selle filmi jaoks valitud lood on väga suurepärased!

No comments:

Post a Comment