kaader filmist

kaader filmist

Monday, March 31, 2014

The Adventurer: The Curse of the Midas Box

Film: The Adventurer: The Curse of the Midas Box (2013)
Vaatamise põhjus: Nägin paari huvitavat lõiku filmist
Hinne: D
Filmi lühikokkuvõte: Iidsed müsteeriumid. Võimas kurjus. Ja hulljulge kangelase teekond läbi fantastilise aurujõul töötavate imede ja õela maagia … filmis The Adventures: Curse of the Midas Box, keeratakse seitsmeteist aastase Mariah Mundi elu peapeale kui ta vanemad kaovad ning ta noorem vend röövitakse. Vihjetele järgnedes jõuab ta Prince Regent Hotelli, kus ta avastab peidetud maailma lapsi röövivast koletisest, surmavatest saladustest ning ammu kadunud eseme, mis lubab igavest tervist – kuid samas ka kohutavat piiramatut võimu. Kuna Mariahi pere ja ka maailma saatus on kaalukausil, siis riskeerib ta kõigega et harutada lahti Midase Kasti Needus.
Steampunk (kind of), Adveture, YA,

Ma sattusin selle filmi piltidele ühel Steampunki lehel ja seega tekkis huvi film ära vaadata, eriti kuna alles hiljuti lugesin ühte täiesti head Steampunki teemalist raamatut – A Study in Silks.

Ka selle filmi aluseks on raamat, või siis raamatud, nimelt G.P.Taylori Mariah Mundi sari või siis vähemalt esimene raamat. Ühesõnaga, kui te loete raamatute kokkuvõtet, siis ei leia te midagi muud ühist filmiga, kui peategelase nimi ja sündmuste asukoht.

Ja film ise oli väga nõrga dialoogiga, väga hüpliku sisuga, väga nõrga looga ja Steampunk … seda oli hästi, hästi, hästi vähe. Ausalt ei saanud aru, miks selline film oli üldse valmis tehtud ja miks sellised näitlejad nagu Michael Sheen, Lena Headey, Ioan Gruffudd ja Sam Neill olid nõus filmis osalema. Tõsi, filmis on potentsiaali saada millekski paremaks, kuid lõpptulemus oli masendavalt mõttetu.

No comments:

Post a Comment