kaader filmist

kaader filmist

Saturday, March 22, 2014

Grand Budapest Hotell

Film: The Grand Budapest Hotell(2014)
Vaatamise põhjus: miks mitte
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: "Grand Budapest Hotel" toob meieni pöörased seiklused Wes Andersoni stiilis, mille keskmes on sedapuhku üle Euroopa kuulsa Grand Budapest hotelli legendaarne administraator Gustave H (Ralph Fiennes) ning tema parem käsi ja usaldusisik Zero Moustafa (uustulnuk Toni Revolori), kes on asunud nimetatud hotellis tööle pakikandjana.

Peatselt tulevad mängu aga tavapärasest keerukamad inimsuhted, salapärane surmajuhtum, vargus ning kirsina koogi peal hindamatu renessansiaegne maal "Poiss õunaga"...Comedy, Absurd

Kui te vaatate selle filmi treilerit, siis te saate aru, miks ma seda filmi vaatama läksin. Ta meenutab Nelja tuba ja Kuutõusu kuningriiki.

Ja otse loomulikult meenutab ta Kuutõusu kuningriiki, sest Grand Budapest Hotell on tehtud sama lavastaja poolt – Wes Andersoni poolt.

Tegu on ühe väga absurdse komöödiaga! See pole küll selline komöödia mille lõppedes on teil kõhulihased valusad ja põselihased krambis. Kuid vaatamata sellele oli see üks hea, üllatav ja absurdne komöödia, täis väga häid näitlejaid ja head head pilti.
Kogu see võimas näitlejate valik oli lausa fantastiline. Üks parem kui teine, isegi kui nad olid ekraanil vaid paar minutit. Ainuke kes jäi natuke võõraks oli Saroise Ronan.

Hea film!

No comments:

Post a Comment