kaader filmist

kaader filmist

Thursday, February 27, 2014

The Right Kind of Wrong

Film: The Right Kind of Wrong (2013)

Vaatamise põhjus: treiler ja Ryan Kwanten

Hinne: B+

Filmi lühikokkuvõte: Selles romantilises komöödias on Leo Palamino (Ryan Kwanten, True Blood) ebaõnnestunud- kirjanik-nõudepesija kelle on kuulsaks teinud tema abikaasa, kes peab blogi nimega „Why You Suck“ kus ta räägib oma abikaasa vigadest ning oskamatusest, mis on internetist suur hit. Siis kohtub Leo Colettega (Sara Canning), oma unistuste tõdrukuga ... päeval, kui Colett abiellub ideaalse mehega (Ryan McPartlin). Seega algabki selle tõelise hädapätaka, Leo lugu, kes on julge unistaja, ning valmis igasuguseks riskideks, et Coletti endale võita ning kogu maailmale tõestada, et see kõik mis tema vigade kohta on räägitud, pole tõsi.

Comedy, Romance,



See film on tehud Tim Sandlini raamatu Sex and Sunsets ainetel. Ainetel, pidage meeles, kui loete raamatu kokkuvõtet Goodreadist.



Aga film oli tore rom/com.

Leo on kirjanik, kelle esimene ja ainus raamat oli täielik läbikukkumine, sest ta ei nõustunud toimetaja soovitustega ning ta raamat läks trükki nii nagu tema tahtis. Tema abikaasa on temas täielikult pettunud ning juba pikemat aega kirjutanud blogi mehe vigadest. Kuna ta kirjutab andekalt ja naljakalt siis on ta blogi väga populaarne, kuid Leo keeldub seda lugemast.


Seega saab ta abikaasal lõpus sellest elust villand ning ta lahkub. 

Leo jätkab oma elu nagu ikka – diivanil lösutades ja nõusid pestes, kuni ühel hommikul näeb ta oma maja kõrval oleva kiriku ees pruuti, kes on ta unistuste naine. Mis siis ikka, vahet pole, et naine abiellub, Leo on tuntud oma kohatute ja impulsiivsete tegude ning ütlemiste tõttu ja seega läheb ta pulmajärgsele vastuvõtule koos pruudi emaga, kes pole samuti rahul tütre abikaasaga. Pulmast lahkub Leo sinise silmaga ning veelgi suurema enesekindlusega, et ta peab selle naise endale saama.



Järgnevadki naljakad, valusad ja ülaltavad juhtumised, mis viivad lõpuks vaid ühe võimaliku tulemuseni – õiged inimesed jäävad lõpuks kokku.



Andekas ja naljakas film.

No comments:

Post a Comment