kaader filmist

kaader filmist

Monday, October 21, 2013

Filosoofid

Film: The Philosophers (2013)
Filmi vaatamise põhjus: Midagi teistsugust vahelduseks
Hinne: B+
Filmi lühikokkuvõte: FILOSOOFID: TARGEM JÄÄB ELLU on kaasahaarav psühholoogiline põnevik, mille tegevus toimub Jakarta rahvusvahelises koolis, kus salapärane filosoofiaõpetaja teeb lõpueksami raames 20 õpilasele ettepaneku viia läbi hüpoteetiline eksperiment.
Intrigeeriva eksperimendi lähteülesanne on järgmine: maailma ähvardab tuumakatastroof ning õpilased saavad ülesandeks valida, kes neist on vääriline saama endale kohta maa-aluses turvapunkris. Selles punkris on ruumi kümnele inimesele ja see tähendab, et neid, kes ei osutu valituks, ootab kindel surm. Siirdudes ühest hüpoteetilisest reaalsusest teise pakuvad noored filosoofid vaatajale võimaluse läbi elada erinevid haaravaid apokalüpsise stsenaariume.
Drama, Thriller, Romance

See oli üks väga hea psühholoogiline triller, kus tuleb hoolega pilti ja lugu jälgida, et tabada kõiki peeneid nüansse, kuidas lugu jookseb ja kes on peategelased, ning milline on tõeline lõpp.

Ma ei taha küll kuidagi leppida ühe filmis välja öeldud väitega, et inimesed on emanasti 40'ndaks eluaastaks mõttevõimetud taandarenevad olendid, kuid meil on meie õigus mitte nõustuda :), ja see ei riku kogu ülejäänud filmi elamust.
Lisaks väga huvitavale loole on ka kõik noored näitlejad, kes olid peaosades väga head: Sophie Lowe (Adore, Once Upon a Time in Wonderland), Rhys Wakefield (The Purge, Home and Away), Bonnie Wright (Harry Potter), Freddie Storma (Harry Hopper, Pitch Perfect), George Blagden (Vikings), James D’Arcy (Cloud atlas, Mansfield Park).

See on kohe kindlasti film, mida tuleb vaadata ja alati tuleb meeles pidada et kõige tugevam põhjus asjade tegemiseks ja otsuste langetamiseks on armastus!

No comments:

Post a Comment