kaader filmist

kaader filmist

Thursday, October 10, 2013

Varjatud Kuningriik

Film: Epic (2013)
Vaatamise põhjus: puudub
Hinne: C
Filmi lühikokkuvõte: VARJATUD KUNINGRIIK on lennukas ja naljakas animaseiklus, mis viib vaataja peidetud maailma, millesarnast keegi pole varem näinud. “Jääaja“ ja “Rio“ loojate film jutustab loo ammusest võitlusest, milles on vastamisi headuse jõud, kes kaitsevad loodust ja hoolitsevad meid ümbritseva keskkonna tervise eest, ning kurjuse väed, kes püüavad seda kõike hävitada. Kui teismeline tüdruk leiab end korraga sellest varjatud kuningriigist, peab ta ühinema naljakate ja kangelaslike tegelaskujudega, et päästa nende maailm … ja seda tehes ka meie oma.
Drama, Animation, Romance

Eile lihtsalt oli selline õhtu, kui ma võtsin ette paar multikat. Ja esimene oli Epic.
Ei oodanud midagi ja film ei pakkunud ka midagi. Ma ütleksin pigem, et lugu oli hüpik ja jättis õhku palju küsimusi – Mis juhtus MK emaga? Mismoodi saab olla Ronin Mandrake poeg? Kas tavaliselt tuleb õienupust uus ilmakodanik, või antaksegi tavaliselt õie puhkedes kellelegi uuele edasi kuninganna ülesanded? Kas Tara ja Ronin olid õde/venda, ema/poeg, kallimad? Mismoodi saak MK … ühesõnaga visuaalselt ilus kuid sisuliselt nõrk lugu.

Kui MK esimest korda oma lapsepõlve kodu/isa maja poole läheb tuli mulle elavalt Psycho maja pilt silmade ette :).

 Nüüd siis tegelaste häältest. Ma vaatasin originaali, seega räägin Hollywoodi näitlejatest. 

Josh Hutsherson andis hääle Nod tegelaskujule (ilmselt on see ta ainus rolli, kus ta oma kaasnäitlejatega ühe pikkune on või siis neist pikem :)). Kuninganna Tara sai oma hääle Beyoncé Knowlesilt. Ajaloolasest päevakoer Nim Galuu sai oma hääle Steven Tylorilt, kuigi ma arvasin, et see võiks olla John Travolta. Ja pea pahar Mandrake oli Cristopher Waltz. Ah ja, MK oli Amanda Seyfried. Kuid ka nende hääled ei päästnud filmi.

No comments:

Post a Comment