kaader filmist

kaader filmist

Sunday, March 11, 2012

Project X

Film: Projecy X(2012)
Filmi vaatamise põhjus: tundus huvitav
Hinne: B-
Filmi lühikokkuvõte: PROJEKT X on lugu kolmest tavalisest abituriendist, kes üritavad koguda populaarsust pealtnäha süütu ideega – peo korraldamisega. Kuid kõik ei lähe päris nii, nagu nad ette kujutasid. Sama kiiresti, kui levib info peo kohta, purunevad ka unistused, kogutakse halba kuulsust ning sünnivad legendid.

JMFC!!!OMMFG!!!  :):)
Mis see siis oli, õppefilm keskkoolile või dokumentaalne õudusfilm tulevastele lapsevanematele?
Forum Cinema kodukal on kirjas, et see on hoiatus politseile ja lapsevanematele.
2009 ilmus Rich Halli raamat, Magnificent Bastards, kus paljude teiste lühilugude vahel on ka lugu, mis meenutab kohe väga, VÄGA, seda filmi. Too on küll lugu isa vaatevinklist ja ei toimu vaid üks pidu, vaid mitu pidu. Kui ma õieti mäletan, siis esimesele peole tulid ta lapse sõbrad Myspacsest – u 1000 külalist või nii. Teisele peole – mille käigus maja maha põletati, tulid sõbrad Facebookist – u ma ei mäleta, palju. :):)
Ja Saksamaal kutsuski ju üks tüdruk kogemata Facebookis valesse kohta linnukese pannes kogu Saksamaa oma sünnale.:) Ning rahvas tuligi ka kohale, rääkimata meediast.
Seega jah, see on õppefilm ja hoiatav õudusfilm!!! :):)
Ja nüüd, kuigi see võib-olla ei käi väga selle filmiga kokku, kuid tore laul ja toredad noored laulavad, ning neid topse oli filmis näha ning mitte vähe!!:):):)


No comments:

Post a Comment