kaader filmist

kaader filmist

Monday, March 19, 2012

Newcastle, Waiting for forever, Easy A ja New York, I love you

Möödunud pühapäev oli taas kord see pühapäev, kus oli vaja triikida ja sinna kõrvale oli ju väga hea ära vaadata mõningad filmid, mis juba ammu ootasid oma hetke. Filme oli plaadile pandud küll viis, kuid ära vaadata jõudsin vaid neli. 


Film: Newcastle (2008)

Filmi vaatamise põhjus: tundus kirjelduse järgi huvitav
Hinne: B-
Filmi lühikokkuvõte: Newcastle on täiskasvanuks saamise/peredraama/surfamise film. 17 aastane Jesse elab pidevalt oma vanema venna Victori varjus, kelle ei õnnestunud omal ajal saada surfamises suureks tegijaks. Isegi kui Jesse elukoht pakub suurepärast surfamise võimalust, kummitab pidevalt taustal tulevik töölisena kaubalaeval. Jessel on loomulikku annet surfamiseks ning sellega oleks ta võimeline jõudma rahvusvahelistele võistlustele, kui ta ise oma võimalusi ei saboteeriks. Üks romantiline ning traagiline nädalavahetuskoos  sõpradega, paneb Jesse nägema seda, mis elus tegelikult tähtis on, ning samas teeb temast ka parema sportlase.
Et siis tore surfi film – natuke nalja, palju ilusaid kaadreid ookeanis surfafatest noortest inimestest ja natuke draamat. Nii mõnigi nägu tuli tuttav ette – nagu näites Jesse venda Fergust mängiv Xaviest Samuel (See on see noormees, kellest ma rääkisin filmi Anonüümne juures, vasakpoolsel pildil ) ja siis ka veel Kirk Jenkins (samuti vasakul). Küsite kes? No vot – ma ju räägin, et ta nägu on tuttav, kuid nimi?? Asi on selles, ta on näitleja Michael Cassidy(paremal) teisik :).

Film: Waiting for forever (2010)

Filmi vaatamise põhjus: kerge armastusfilm
Hinne: C
Filmi lühikokkuvõte: Hollywoodilik armastuslugu poisist, kes on rahul  tänavakunstniku eluga, kui vaid saaks järgneda  oma elu armastusele, noorele näitlejannale.

Kõlab imelikult, nagu oleks tegemist mingi jälitaja filmiga, mis pole sugugi mitte romantiline vaid hoopis õudusfilm. Kuid tegelikult on tegu ikkagi armastusfilmiga. Kena, kerge, natuke hullumeelne, natuke naljakas pühapäevane filmike.

Film: Easy A (2010)

Filmi vaatamise põhjus: nii palju on sellest filmist räägitud ja ma leidsin, et on aeg ka ära vaadata
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Olive Penderghast (Emma Stone) oli klassikaaslaste jaoks praktiliselt nähtamatu keskkooliplika, kuni ühest süütust valest sai alguse tõeliselt plahvatuslik skandaal.

No ma ei käinud teda kinos vaatamas :), seega vaatasin nüüd. Normaalne filmike ju.

 

Film: New York, I love you (2009)

Filmi vaatamise põhjus: oleks pidanud nagu olema Paris, je t’aime järg.
Hinne: D-
Filmi lühikokkuvõte: Kogumik erinevaid armastuslugusid, mis kõik toimuvad ühes armastatuimas linnas kogu maailmas, New Yorgis.

Ilmselt päras Pariisi filmi suurt edu, tahtsid ka teised autorid oma kätt proovida ning sedasi valmiski NY film. Kuid vaatamata kõigile neile staaridele, kes selles filmis osalesid oli see ikka üks väga nõrk, väga nõrk film.


Et vot siis selline filmimaraton – vähemalt üks oli hea komöödia, üks oli ilusate kaadritega surfamisest ja üks oli lihtne ajaviitefilm, kuid kahjuks oli ka üks täielik pettumus.

Ning nüüd jääme lugema päevi, siis tunde ja siis minuteid, kuni hakkavad Näljamängud !!! :)

No comments:

Post a Comment