kaader filmist

kaader filmist

Friday, January 24, 2020

Džentelmenid


Film: The Gentlemen (2019)
Hinne: B
Lühikokkuvõte: Briti narkoparun püüab oma äri võimalikult suure kasuga maha müüa Oklahoma mirjardärile.
Action, Crime

Nagu Ritchiele ikka kohane, on filmi täis tuntud ja hinnatud näitlejaid ja Ritchie oskab neis veelgi parema välja tuua, pannes nad rolli, mida neile tavaliselt ei pakuta.

Seekordne lugu on siis osaliselt jutustatud Fletcheri – libeda detektiivi silmade läbi, kes püüab toimuva suure tehingu pealt oma koore riisuda, ähvardades valet tegelast tehingu paljastamisega ajakirjandusele.

Kuid, Ray, kes on Mickey parem käsi, ei oleks Mickey parem käsi, kui ta poleks Ray. :) Ray on see kes läheb Mickey äripartneri tütart ära tooma teismeliste oopiumiurkast, Ray on see, kes on õigel hetkel kohal, et esimesena tulistada ja ta on ka see, kes paneb Mickey turvavöö kinni, kui on vaja kiiresti sõita.

Kui ka Ray ei jääks puutumata, kui ta julgeks puutuda Rosalindi, Mickey naist, autoremonditöökoja omanikku, kus töötavad kõik naised. Mickey narkoäri võivad tahta ära osta nii Matthew kui ka Dry Eye ja teda ei häiri nende hinnaalanduse meetodid, kui need meetodid aga puudutavad ta abikaasat … siis läheb põrgu lahti.

See poleks Ritchie film, kui siin poleks koomilisi tapmisi, aeglasi ja koreograafilisi kaklusi, kui siin poleks topeltmängu ja Londoni erinevate linnaosade esindajaid, nii keelelises kui ka visuaalses mõttes. Siin on „Black Mirrori“ hetk ja isegi „Võõramaalase“ hetk. :)

Aga näitlejad – suurepärased teenekad näitlejad ja üllatavad noored. Seekord polnud muusika selline, et tahaks kohe plaati tõmmata. Kui tavaliselt on Ritchie filmid täis tegutsemist, siis seekord oli rohkem juttu ja rahulikku kulgemist, seega oli filmis ka hetki, kui hakkas igav. Kuid pärast tagasi vaadates olid need rahulikud kohad tegelikult vajalikud, need andsid kogu loole just selle õige hinguse, õige tempo, mis iseloomustab rohkem džungli kuninga tegutsemist ja teda ümbritsevate hüäänide karglemist.

Kui teie varasem kokkupuude Michelle Dockeryga on olnud ainult Downton Abbey, siis on praegune osa loomulikult 180 ° pööre, kuid vaadake ära sari Good Behavior ja siis te näete milleks ta tegelikult võimeline on :).

Džentelmenid on hea film! Tõsi, ta pole Snatchi taoline märul, või Robin Hoodi taoline visuaalne suurteos, kuid ta on rahulikult kulgev mitmekihiline humoorikas põnevik, mida vürtsitavad näitlejad.

N.B. Kas panite tähele, mis õlut filmis joodi? :)

No comments:

Post a Comment