kaader filmist

kaader filmist

Thursday, January 9, 2020

6 Underground


Film: 6 Underground (2019)
Hinne: A
Lühikokkuvõte: Saage tuttavaks uutsorti kangelastega. Kuus jälitamatut agenti, totaalselt väljaspool piire. Nad on matnud oma mineviku, et nad saaksid muuta tulevikku.
Mis on parim asi surnud olemise juures? Vabadus. Vabadus võidelda kurjusega, mis meie maailmas ringi hiilib. 6 Põrandaalust on grupp isikuid, kes on valinud tuleviku muutmise. Grupi on kokku pannud mõistatuslik juht, kelle varjunimi on „üks“, ning tema ainus missioon on olla kindel, et tema ja ta kaalaste tegevus on meeldejääv.
Action, Adventure, Comedy, Thriller

Mis saab siis, kui lasta kokku Netflix, Michael Bay ja Ryan Reynolds – üks plahvatuslikult koomiline ja põnev film. Pole hetkegi kui keegi kuskil ei kihutaks või hüppaks kuskil seest õõnsaks võtvates kõrgustes või ei tulistaks või ei õmbleks haava või ei armatseks. Ja Bayle omaselt unustatakse nende plahvatavate stseenide juures täielikult kõrvalseisjad või kohvikus istujad või tavakodanikud, kes rahulikult oma igapäevaelu elavad.

Ja Reynolds – tõsi, ta on jäänud kinni sellesse „klassiklouni“ tüüprolli, aga see sobib talle nii hästi ja ma tean niigi, et ta oskab ka suurepäraselt tõsist osa teha, aga need koomilised filmid saavad poole oma võlust, kui mitte kolmveerandi, just temalt.

Ja ega ka ülejäänud seltskond tibagi halvem pole – Melanie Laurent, Manuel Garcia-Rulfo, Ben Hardy, Adria Arjona, Dave Franco (isegi kui ta on ekraanil ainult paarkümmend minutit) ja Coery Hawkins. Tõsi, Hawkinsi roll on ärritav, kuid mitte piisavalt ärritav et ülejäänud filmi rikkuda.

See on film mida tasub täiesti vaadata, võttes Aviatori giniga kokteili kõrvale :).
 

No comments:

Post a Comment