kaader filmist

kaader filmist

Monday, August 6, 2018

Imelised 2


Film: The Incredibles 2 (2018)
Hinne: C
Sisukokkuvõte: Uues animafilmis "Imelised 2" saab Helen ülesandeks taastada superkangelaste hea maine, aga Bob peab samal ajal sooritama kangelastegusid kodurindel koos Mimoosi, Välgu ja väikese Jussikesega, kelle supervõimed alles hakkavad avalduma. Nende elud paisatakse aga tasakaalust välja, kui välja ilmub uus kurikael, kelle geniaalne ja ohtlik plaan seab nad kõik ohtu. Kuid perekond Parr ei kavatsegi selle väljakutse eest peitu pugeda, sest on neile ju abiks ka nende hea semu Külmar. See muudabki selle perekonna niivõrd Imeliseks.
Action, Comedy; Animation

Ma ei tea mida öelda. Öeldakse ju, et kui midagi head pole öelda, ära ütlegi mitte midagi. Ma oleksin nii väga tahtnud seda filmi kiita, sest esimene osa oli ju nii andekalt tehtud ja nii hea looga. Aga seekordne film ….

Noh ta läheb edasi sealt, kus esimene lõppes. Superkangelased on endiselt kriminaalid, kuid samas on ka neid, kes tahavad neid taas au sisse tõsta ja neile nende endine hiilgus tagasi anda. Aga see oli see koht, kus ma hakkasin kahtlema, kas see on mõeldud ikka lastele võigi see täiskasvanute multikas, sest jutt läks liiga pikaks ja liiga tõsiseks ja kui mul täiskasvanuna juba igav hakkas, mis siis veel lastest rääkida. Tõsi, sellele järgneb kohe hästi armas äratav süst, kui Jack-Jack pesukaruga territooriumit jagab ja oma võimeid näitab ja ka see on üsna humoorikas, kuidas Bob püüab Heleni tööd teha (lapsi kasvatada) sellel ajal, kui Elastiknaine Superkangelaste kuulsust püüab taastada. Aga kokkuvõttes … see film ei ole nii tugev kui esimene film, midagi pole tea, sisu oli läinud liiga poliitiliseks ja meelelahutuslik pool oli unarusse jäänud.

Vaadatav, kuid ei midagi erilist.
 

No comments:

Post a Comment