kaader filmist

kaader filmist

Wednesday, August 29, 2018

Ära muretse, ta ei jõua jalgsi kaugele.


 Film: Don’t worry. He Won’t Get Far On Foot (2018)
Hinne: C
Lühikokkuvõte: Pärast seda kui Portlandist pärit luhvtivend John Callahan (Joaquin Phoenix) autoõnnetuses peaaegu elu kaotab ning ratastooli satub, ei ole tal joomise mahajätmine plaanis. Kui ta sõbranna Annu (Rooney Mara) ja karismaatilise toetaja Donny (Jonah Hill) veenmisel vastumeelselt siiski ravile läheb, avastab Callahan endas ande joonistada sündsusetuid karikatuure, mis toovad talle hulga fänne ja annavad elule uue mõtte. Tõsielul põhinev draama on ühtviisi liigutav, jahmatav ja naljakas lugu sõpruse, armastuse ja kunsti parandavast toimest.
Comedy, Drama, Biography

Kuidas siis seda lugu kokku võtta? See on lugu joodikust, kes satub õnnetusse, jääb alakehast halvatuks, jätkab joomist, kuni üks hetk lõpetab joomise ja hakkab karrikatuure joonistama – otsekoheseid ja poliitiliselt ebakorrektseid karrikatuure.

Põhimõtteliselt tüüpiline Hollywoodilik elus uue lehekülje pööramise lugu, mis nõretab vandesõnadest ja alkoholist. Tiba on siia sekka pandud ka uskumatut armastust, ebatavalist sõprust ja hulljulgust.
Ja ikkagi meeldib mulle Suicidal Bunny rohkem :).

No comments:

Post a Comment