kaader filmist

kaader filmist

Wednesday, February 28, 2018

Must Panter



Film: Black Panther (2018)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Pärast Wakanda kuninga ootamatut surma naaseb tema poeg T'Challa (Chadwick Boseman) sellesse tehniliselt ülimalt arenenud, aga muust maailmast täielikult isoleeritud Aafrika riiki, et asuda oma kohale troonipärija ja müütilise Musta pantrina. Mõlemad positsioonid pannakse proovile, kui ilmub välja võimekas vaenlane, kelle tegevus seab ohtu nii Wakanda kui terve maailma. Oma rahva tuleviku päästmiseks peab noor kuningas panema mängu kõik oma oskused ja kogu jõu.
Action, Adventure

Järjekordne MARVELi lugu nende suures lugude järjestuses, andes taas kord aimu, milline on selle tegelase taustalugu, mis on tema nõrkused ja tugevused.

Lugu on ju hea, visuaal võimas, kuid … kuidas seda nüüd poliitiliselt korrektselt öelda … kas nad ise ka mõistsid, et nad andsid filmi paharile täpselt sellise käitumise ja sõnavara ja ülbuse, nagu on kõigil nendel selle rahvuse esindajatel, kes annavad neile halva nime. Isegi tema SUUR soov ja eesmärk, miks ta teeb seda mida ta teeb, on täpselt just see, mis ajab teistel karva turri ja paneb neid halvustama ning maatasa tegema. Selline suur tüüp Napoleoni kompleksiga.

Aga mis oli head? Palju!! Musta pantri väike õde oli suisa võrratu, ahvide juht oli suurepärane ning ega ikka iga päev ei saa näha Bilbot ja Gollumit üksteise vastas istumas. Sellest on kahju, et see mängupõrgu mille Bond terveks jättis, tegid nemad maatasa :) ja kui Tarzan võitles lombis ahvidega, siis siin pidi kuningas samas lombis võitlema inimestega. Filmimaagia :). Aga Stan Lee oli loomulikult kohal ja lõpus on ka väike maitse tulevast, kuid ma ei saanud hästi aru, kuidas see järgmiste lugudega kokku sobiks, aga eks seda ole peagi ju näha. 


No comments:

Post a Comment