kaader filmist

kaader filmist

Tuesday, February 6, 2018

Hüvasti Christopher Robin



Film: Goodbye Christopher Robin (2017)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Film pakub vaatajatele haruldast pilguheitu armastatud lastekirjaniku A.A. Milne (Domhanall Gleeson) ja tema poja Christopher Robini elule. Christopher Robini mänguasi inspireeris A.A. Milne looma Karupoeg Puhhi imelist maailma. Christopher kistakse koos ema Daphne (Margot Robbie) ja hoidja Olivega kuulsusesse kui raamatust saab ülemaailmne menuk. Raamatus kirjeldatud võluvad lookesed pakuvad II maailmasõja järgsele Inglismaa lugejatele lootust ning lohutust. Olles kuulus kogu maailmas, millist hinda peab maksma Christopher Robin ja ta pere?
Biography, Family, History

Hüvasti Christopher Robin oli ka korraks meie kinode tulevate filmide nimekirja, kuid kinokavasse ta ikkagi ei jõudnud. Ilmselt oli põhjus selles, et film ei olnud väga edukas esimesel nädalal Ameerikas, kuid film tegelikult on väga armas ja pakub ka vaatajatele huvitavad taustalugu sellele kuulsale loole.

Meile kõigile on Puhh üks armas parajalt paks karu, kes armastas mett iga kell ja igas seisundis, ning tal olid suurepärased sõbrad, kes kas hüplesid hüperaktiivselt ümber tema, muretsesid iga väikese asja pärast või siis kahtlesid kõiges oma murepilve all, kuid Christopher Robin e. Moon ei olnud sugugi õnnelik, kui ta sai aru, et ta isa oli temaga kaasa mänginud vaid selleks, et raamatule ainest juurde saada ja et kunstnik saaks piltide jaoks inspiratsiooni. Tema ei tahtnud olla see kuulus poiss oma karuga, tema tahtis olla tundmatu poiss, kes annab oma osa oma kodumaa kaitseks ja tema tahtis oma vanemaid ja hoidjat ja ta tahtis olla õnnelik.

Hea film!

No comments:

Post a Comment