kaader filmist

kaader filmist

Friday, April 7, 2017

Hing anumas



Film: Ghost in the Shell (2017)
Hinne: C
Sisukokkuvõte: Major (Scarlett Johansson) on lähitulevikus esimene omalaadne – koletust õnnetusest päästetud inimene, kes on maailma ohtlikemate kurjategijate peatamisele pühendunud küberneetiliselt täiustatud ideaalne sõdur. Kui terrorismi uus tase tähendab inimeste mõistusesse häkkimist ja nende valitsemist, on Majoril selle takistamiseks ainulaadsed oskused.

Uue vaenlasega silmitsi seistes avastab aga Major, et on vales elanud. Tema elu ei päästetud, vaid rööviti. Ta asub oma minevikku välja selgitama ja uurima, kes temaga niimoodi tegi, et takistada teistega sama juhtumast.
 
“Hing anumas” põhineb rahvusvaheliselt menukal Jaapani mangal.
Action, Crime, Drama

Võtke filmid Avatar ja Isetu/Kriminaal ja sari Westworld ning William Shatneri raamat Zero-G ja saategi selle filmi. Huvitaval kombel tundus mulle, et ma istusin kinos kolm tundi, sest see lugu muudkui venis ja venis ja lõppu ei tahtnud kuidagi tulla ning järjest tuli juurde uusi sisuliine ning samas jäi kõik nii poolikuks. Tundub, et Johansson on Aasias kaduma läinud, sest enamus tema viimaseid filme on olnud märulifilmid Aasias, või siis lihtsalt märulifilmid (ja siis vahele paar filmi kus ta on lihtsalt olnud kuum bomshell).

Et siis, imelik tühi film täis roboteid ja inimeste halvimaid iseloomujooni ning lõputut madinat.

No comments:

Post a Comment