kaader filmist

kaader filmist

Friday, May 27, 2016

Prantsuse paar



Film: Un homme à la hauteur / Up for Love (2016)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Kasv ei mõjuta tundeid.

On Prantsuse komöödia aeg! Võluv Pariis, sarmikad näitlejad, teravmeelsed dialoogid, täiesti sobimatu paar ja sellest tingitud arusaamatused. "Prantsuse paar" on väga lõbus ja stiilne komöödia ootamatult puhkenud kirest väga erineva välimusega inimeste vahel. Film tuletab meelde, et armastus ei oota puhkemiseks sobivat hetke, selleks ei saa valmistuda ja see ei pööra tähelepanu teiste arvamusele.

Diane (Virginia Efira) on ilus advokaat, kelle isiklik elu ei laabu. Ühel õhtul saab Diane ootamatu telefonikõne. Arhitekt Alexandre (Jean Dujardin) teatab meeldiva ja viisaka häälega, et leidis Diane'i mobiiltelefoni. Nad lepivad kokku kohtumise ja Diane'i ootab sõna otseses mõttes väike üllatus.
Comedy, Romance
 
Prantsuse paar on üks vägagi hea, positiivne ja kaasakiskuv komöödia.

Iga hetk sellest loost on nauditav, nii see kuidas Alexandre ja Diane kohtuvad, kes Alexandret alati kodus ülevoolavalt rõõmsana ootab, kuidas ta oma poja Benjiga suhtleb, kuidas Diane ex Bruno käitub ning kuidas Diane assistent Coralie ja tema ema Nicole Diane uue kallima peale reageerivad. See kõik kokku on suurepärane. Ja polegi vaja ühtki labast nalja või pidevaid kahemõttelisi nalju.
 
Lihtne, positiivne ja nakatav nali! Lisaks suurepärased prantsuse näitlejad.
 
 

No comments:

Post a Comment