kaader filmist

kaader filmist

Monday, May 16, 2016

Kuidas olla vallaline



Film: How to be Single (2016)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Vallaliseks olemisel on õige ja vale viis. Ja siis on veel… Alice. Ja Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York on täis üksikuid inimesi, kes otsivad sobivat partnerit igaveseks armastuseks, üheöösuhteks või millekski vahepealseks. Lisaks õrritavatele sõnumitele ja üheöösuhetele ühendab kõiki üksikuid see, et nad peavad õppima olema vallaline maailmas, mis kubiseb järjest keerukamatest armastuse definitsioonidest. Linnas, mis kunagi ei maga, pole ringi aelemine kunagi varem nii lõbus olnud.
Comedy, Romance

Kuidas siis olla vallaline? Väga lihtne, hoiduge igasugustest suhetest, tehke palju vigu kui te ka peaksite kogemata suhtesse sattuma, leidke palju vigu oma partneris ja elage üle oma vigu nii, et te hirmutate eemale kõik võimalikud järgmised kandidaadid ning muretsege endale „sõbranna“, kellel on tonnidega igasuguseid jaburaid reegleid, mida te peate järgima, et mitte olla vallaline, kuid mis tegelikult kõik jätavad teid kindlalt vallaliseks, kuni te mõistate – või teile öeldakse – et te olete üks suur hunnik omaenda vigu ning enne kui te leiate oma õige suhte, peate õppima tõsiselt üksi olema ja seda ka nautima, sest kellegiga (sõbrannad, töökaaslased, sugulased, tuttavad) koos saate alati olla, kuid tõeliselt ainult enda seltsis … seda peab oskama.

See oli umbes nagu He’s Just Not ThatInto You tänapäevasem versioon. 

Mitte üldsegi paha film, lihtsalt ma hakkan väsima Rebel Wilsonist, sest ta on igas filmis täpselt ühe sugune!! Ja mis kuradi moodi saad sa selga kleidi, millel on seljal lukk, kui sa pärast mitte kuidagi lukku enam lahti ei saa – kui käed paenduvad, et lukku kinni tõmmata, peavad nad ka paenduma, et lukku lahti tõmmata, või kui ei peaendu, miks siis üldse selliseid kleite selga panna????

No comments:

Post a Comment