kaader filmist

kaader filmist

Friday, July 17, 2015

Super-Mike XXL



Film: Magic Mike XXL (2015)
Hinne: A
Sisukokkuvõte: Filmis "Super-Mike XXL" tulevad jälle kokku näitlejad Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez ja Gabriel Iglesias, kes osalesid 2012. aasta ülemaailmses kassahitis "Super-Mike".

Filmi tegevus toimub kolm aastat pärast seda, kui Mike oma ala tipus olles strippariametist loobus. Ülejäänud Tampa kuningad on samuti valmis selle ametiga lõpparvet tegema, aga tahavad seda teha omal moel. Nende sooviks on anda viimane vapustav etendus Myrtle Beachis koos legendaarse peaesineja Super-Mike'iga.

Mehed asuvad teele ning teevad vahepeatused Jacksonville'is ja Savannah's, et kohtuda vanade tuttavatega ning leida uusi sõpru. Mike ja semud õpivad mõningaid uusi liigutusi ja saavad üllataval moel minevikutaagast lahti.

Lisaks löövad filmis kaasa Amber Heard (Rummipäevik), Andie MacDowell (Igavene küünlapäev), Elizabeth Banks (Pitch Perfect) ja Jada Pinkett Smith
Comedy,

Pärast esimest Magic Mike filmi olen ma lugenud raamatut, mis on kirjutatud kahe strippari poolt – Take It Off – mis põhimõtteliselt on nagu käsiraamat algavale meesstripparile ja olen käinud ka vaatamas tegelikku meestestriptiisi showd Las Vegases – Thunder From  Down Under – seega vaatasin ma seekord seda filmi hoopis teise pilguga.

Tõsi ta on, et taas kord läks dialoog ühest kõrvast sisse ja teisest välja ja paari nädala pärast ei mäleta ma ka ilmselt mis oli kogu selle sõidu mõte, kuid mis meelest ei lähe nagu ka esimese filmi puhul on need kehad ja see tants. :)

Selline tants nagu Tatum ja co selles filmis pakkusid on miski mida tegelikult kuskil laval ei näe, sest tavaliselt pakutakse ikka seda tüüpilist mereväeohvitseri/spartalase/tuletõrjuja rutiini aga naised kiljuvad samamoodi kui kasvõi vaid tagumikulihaseid võbistatakse või sületantsu saajale kube näkku surutakse ja pruudid/sünnipäevalised/äsja lahutanud on ikka pika näoga kui etendus lõppeb ja neid polegi lavale tõmmatud.
 
Aga jah, ühtpidi oli mul kahju nendest meestest, kes olid kinno kaasa veetud ja teistpidi ma loodan, et nad õppisid midagi. Eesti naised suhtuvad meeste striptiisi samamoodi nagu see bentsukas töötav neiu, kellelt Joe (Big Dick Richie) lõpuks naeratuse välja meelitas – me oleme esialgu perfektse kivinäoga aga kui me lõpuks üles sulame … siis saab juba film läbi :).

Eh, kõik need tegelased, kes igasuguseid 80 ja 90 dinosauruseid siia toovad, võiksid võtta kinni ka Thunder From Down Under Europa tuuri sabast ja nad siia tuua :).




3 comments:

  1. Hiljuti lugesin nalja, et uskumatu, et on saabunud aeg, kus mehed tahavad näha filmi kaisukarust ja naised filmi stripparitest. :)

    ReplyDelete
  2. Ma esimest osa käisin kinos vaatamas ja temaatika polnud kuidagi vastukarva, võib-olla asi selles, et kriitik ja harjunud enam-vähem kõike vaatama... Kuidagi õpetlik film oli tegelikult, loodetavasti siis ka teine mingil määral.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan hea nalja eest! :)
      Kui oled juba esimest näinud, mine kindlasti ka teist vaatama :) see võib tõesti veelgi õpetlikum olla :):)

      Delete