kaader filmist

kaader filmist

Wednesday, July 29, 2015

Sipelgamees



Film: Ant-Man (2015)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Scott Lang (Paul Rudd) on meistervaras, kes peab leidma enda sisemuses peituva kangelase ja aitama oma mentorit, kelle saavutusi püüab omastada üks halastamatu suurärimees. Dr. Hank Pym (Michael Douglas) on geniaalne teadlane, kes soovib iga hinna eest kaitsta enda loodud tehnoloogiat ning uskumatut Sipelgamehe rüüd, mis kahandab selle kandja suurust kasvatades samal ajal mitmekordseks tema jõu. Pealtnäha ületamatute takistuste kiuste peavad Pym ja Lang kavandama ja läbi viima meisterliku röövi, mille õnnestumisest sõltub maailma saatus.
Comedy, Marvel, Action

Marveli koomiksi ekraniseeringu headuses ei pea ka kunagi pettuma.

Suurepärane action komöödia suuepärasete näitlejatega. Juba filmi algusest peale on selga, millise tulevase Marveli filmiga selle filmi peategelane seotud saab olema :).
 
Ja loomulikult ilmub korraks ka ekraanile Stan Lee.

Ma naudin alati nende koomiksifilmide loogikat, mis on nii absurdne, et see on suisa suurepäraselt võimatu, sest kuidas muidu oleks võimalik, et sipelgasuurune mees, kes on sama raske ja sama võimas kui normaalsetes suurustes mees, hüppab vannist välja ja maandub kahhelkivisid lõhkudes, ja jätkab oma teekonda läbi põrandaprao alumiste naabrite juurde, sadades läbi laeplaatide kui püssikuul, kuid maandub grammofonil ja vinüülplaadil sama kergelt ning ohutul kui päris sipelgas. Ning see kuidas sellised väiksed olevused suudavad oma olematus suuruses suruda oma kõrist välja hääle mis ei olegi piiksumine vaid nende tavaline hääl, kuid rott uriseb kui tiiger tavalise piiksumise asemel – hämmastav loogika ja selle pärast ma neid filme armastangi, sest nad on nii absurdselt loogikavabad :).

Aga jah, Evangeline Lilly saab siis olema Herilane, kuigi mina oleks ta tema tiibade pärast ristinud Kiiliks, kuid seda ei tea need, kes kohe peale filmi lõppu saalist välja tormasid ja tiitrite lõppu ära ei oodanud ;).

Marvel tegi seda jälle, taas kord sai veeta mõnus õhtu suurepärase komöödiaga, mis oli tihedalt täistipitud teisi Tasujate tegelasi :).
 
 

No comments:

Post a Comment