kaader filmist

kaader filmist

Monday, July 21, 2014

Vampire Academy

Film: Vampire Academy (2014)
Hinne: F
Filmi lühikokkuvõte: Rose Hathaway on dampiir, poolvampiir poolinimene, keda kasvatatakse St Vladimiri Akadeemias võitlejaks nagu ka teisi temasuguseid. Maailmas on häid ja halbu vampiire: Moroi, kes eksisteerivad rahumeelselt koos inimestega, kes võtavad verd vaid doonoritelt ning neil on ka erilised võimed millega nad taltsutavad nelja põhielementi – vett, õhku, tuld ning pinnast; ning siis on Strigoid, vereimejad vampiirid, kes on valmis toitumiseks tapma. Roset ja teisi dampiire õpetatakse Moroisid kaitsma ning Strogoisid tapma. Üheskoos oma parima sõbra, printsess Vassilissa Dragoimiriga, oma sugupuu viimse esindajaga, kellega Roset seob ka purustamatu side, tuleb tal akadeemiast põgeneda, et Lissat kaitsta nende eest, et soovivad printsessile halba ning tahavad teda kastutada enda kauks.
Action, Fantasy, YA

Ok, see film pidi ka meie kinodesse jõudma, kuid võeti siiski mängukavast maha, enne kui ta siiani jõudis.

Tegemist on siis taas kord ühe populaarse YA Harri Potter meets Dracula tüüpi raamatu ekraniseeringuga. Ning nagu ka paljud teised viimase aja YA raamatute ekraniseeringud on ka käesolev film täielik läbikukkumine.
 
Ei ma pole Richelle Meadisamanimelist raamatut lugenud, kuid kui ma oleks siis ma oleks ilmselt veelgi rohkem selles filmis pettunud. Samas ei jäta see film ka sellist muljet, et tahaks raamatut lugeda, sest kogu lugu tundub olevat täielik absurdsus.

Hea on et film kinno ei jõudnud.

No comments:

Post a Comment